Als je een speciaal dier in je leven hebt, besef je precies wat het voor jou en je familie kan betekenen. Misschien ben je opgegroeid met een huisdier en is het iets dat je nooit zou overwegen om zonder te leven. Het maakt niet uit of je het hebt over een hond of een kat of zelfs als het een speciaal dier is, zoals een konijn, ze worden snel een deel van het gezin en ze voegen iets toe aan ons leven dat onmiskenbaar belangrijk is. Je zult zelfs merken dat je meer dan één huisdier wilt en het is moeilijk je voor te stellen om te leven zonder zo’n speciale partner naast je. Dat gezegd hebbende, er zijn ook veel mensen die zeggen dat ze nooit een dier in hun leven zouden nemen.

We weten allemaal wat dieren voor ons kunnen betekenen. Ze kunnen ons leven verrijken, maar zij die voelen dat ze geen dier willen, zijn waarschijnlijk degenen die nog nooit een dier hebben gehad. Ze hebben de neiging om te strijden tegen de gedachte dat ze een dier rondom het huis zouden hebben en soms zijn ze erg tevreden over hun huidige situatie. Ik bedoel niet per se dat iedereen een dier moet hebben, maar als je er een hebt, kun je merken dat je heel snel van ze houdt. Een van de redenen waarom dat het geval is, is omdat dieren de neiging hebben zeer loyaal en liefdevol te zijn.

Kijk door de onderstaande foto’s en je zult 16 mensen zien die zeiden dat ze nooit een dier wilden, maar nu konden ze niet zonder hen leven:

1. “Tijdens het opgroeien, waren mijn ouders waren strikt tegen honden. Sinds ik ben verhuisd, denk ik dat ze me echt moeten missen … Maak kennis met Walker (rechts) Lincoln (midden) en de nieuwe aanwinst Boone (de baby aan de linkerkant). Ik heb mijn vader nog nooit zo gelukkig gezien. ‘

2. “Papa 5 jaar geleden: geen honden !! Mijn vader nu: ”

3. “Jaren geleden wilde mijn vader niets met een hond te maken hebben. Nu is de hond mijn gelijke in zijn ogen. ”

4. “Toen hij een puppy was, weigerde mijn moeder hem zelfs maanden lang aan te raken. Nu kookt ze en geeft ze hem elke dag zoete aardappelen. ”

Natuurijk zijn er nog veel meer “mensen die nooit een huisdier wilden” en deze vind je op de volgende pagina!