Hoe dikker de kat, hoe meer er is om te knuffelen en lief te hebben. Vier katten die een van de schattigste zijn die we ooit hebben gezien zijn Sämpy en zijn harige vrienden Hiskias Hääppönen, Elmeri en Nelli, allemaal uit Noord-Finland.

Om een ​​glimlach op je gezicht te brengen, je dag op te fleuren en je een reden te geven om ’s ochtends uit bed te komen hebben we de meest wollige, meest harige en gezondste foto’s van Sämpy en zijn vriendjes samengesteld.

Als je er klaar voor bent, deel deze lijst dan met iedereen waarvan je denkt dat diegene een heerlijke kattenmoment nodig heeft. Vergeet niet om op je favoriete Finse kattenfoto’s te stemmen en naar beneden te scrollen en naar de volgende pagina’s te gaan.

We willen graag een van deze katten knuffelen en nooit meer loslaten vooral met koud weer en zo. Hoe zit het met jullie beste lezers? Wil je een dikke kat zoals op deze foto’s? Misschien heb je er al een, in welk geval dan ook, wat kun je ons vertellen over hun karakter en hoe ze op te voeden? Deel je mening met ons in de commentaren.

In een interview met Bored Panda gaf Riikka Hedman, de eigenaar van Sämpy en de andere katten, ons inzicht in deze majestueuze dieren, hun ‘carrières’ in publiceren, en hoe Sämpy een geliefd pictogram op internet werd.

Vergeet niet om naar beneden te scrollen en naar de volgende pagina’s te gaan voor het volledige interview!

“Sämpy is een 6-jarige huiskat en is geen speciaal ras, hoewel hij op een Noorse boskat lijkt. Elmeri, de grijze kat, is 11 en hij is ook huiskat. Hiski, de grootste gestreepte kat zonder witte poten, is een half-Noorse boskat en is 2 jaar oud. Het zijn allemaal gecastreerde mannelijke katten. Op mijn sites staan ook foto’s van een grijswitte kat, Nelli, maar ze is eerder dit jaar overleden, ” verklaarde Riikka over haar katten.

Ga door naar de volgende pagina voor het vervolg van deze geweldige foto’s en interview.