We houden ervan om katten en honden als onze harige metgezellen in de buurt te hebben maar we denken er vaak niet veel over na wanneer we onze huizen inrichten (tenzij je meubels voor huisdieren bezit). Desalniettemin zijn onze huisdieren begripvol – ze proberen het te doen met menselijke meubels. Dingen gaan echter niet altijd zoals gepland, en wanneer ze vastlopen, zijn hun mensen er om hun hilarische mislukkingen vast te leggen.

Toegegeven: katten houden er vaak van om zich in krappe ruimtes te wringen dus sommigen van hen zouden eigenlijk in die belachelijke posities willen passen. Maar anderen hebben die blik op hun gezicht waar je kunt zien dat ze geen idee hebben wat er aan de hand is. En de honden … nou, de honden hebben geen excuus. Hoe lief ze ook zijn, ze zijn vaak niet de meest gracieuze wezens dus hun strijd met menselijk meubilair is moeilijk.

Laten we een moment van stilte hebben voor de huisdieren die hebben gefaald in hun gevechten tegen menselijke meubels. En lach ze dan toe.

Ga door naar de volgende pagina voor meer hilarische foto’s.