Hoe zou je droomhuis eruit zien? Zou het een rustieke boerderij diep in het bos verborgen zijn of misschien een penthouse in Amsterdam? Zou het interieur meer traditioneel zijn of misschien een weerspiegeling van de nieuwste trends? Hoewel het leuk is om na te denken over het perfecte huis of appartement, is de realiteit van onroerend goed vermeldingen veel moeilijker en zijn de keuzes vaak erg schaars. Dankzij een blog met de naam Terrible Real Estate Agent Photos, willen we met je delen hoe, ja, creatief sommige van de vermeldingen kunnen zijn.

Van horror-filmachtige semi-verlaten flats te huur tot buitensporig unieke woondecoraties en zeer onpraktische architectuurbeslissingen, de makelaars achter deze grappige advertenties waren niet eens geïnteresseerd in het repareren van de plaatsen voordat ze de hilarische foto’s maakten. De zorgzame niveaus waren zo laag dat er ook een foto was met een levende vleermuis erin, een enorm varken dat in de woonkamer rondslingerde en wilde paarden die ontspanden in de voortuinen. Het meest verbijsterende deel is dat deze grappige foto’s echt werden gebruikt om te adverteren en de goede kant van huizen aan mogelijke huurders te laten zien.

Als je wilt zien hoe je je huis niet te koop moet zetten, dan geeft de onderstaande lijst met grappige fouten je een antwoord en een paar lachjes. Dus scroll naar beneden, stem op de slechtste aanbieding en vergeet niet te reageren!

Ga naar de volgende pagina voor de volgende verschrikkelijke foto’s.