Een reisje naar het ziekenhuis is iets dat niemand van ons wil doen, maar als we er zijn, verwachten we dat we op een zeer professionele manier zullen worden behandeld. Het begint vaak als we met iemand telefonisch praten over een of ander soort noodsituatie die we hebben en dan eindigen we met het in handen worden gegeven van mensen die we niet kennen, maar we hopen dat we ze kunnen vertrouwen. Het begint wanneer we dat 112-gesprek voeren en we eindigen met de eerste responder en vervolgens worden de zaken geëscaleerd naar een medische faciliteit.

Natuurlijk, hoewel artsen en verpleegkundigen medische professionals zijn, universitair geschoold en gerespecteerd, zijn ze nog steeds mensen. Dingen gaan soms precies zoals gepland, maar op andere momenten kunnen we het onverwachte verwachten. We hopen dat we die proeven en situaties op een vlotte manier kunnen doorlopen, maar het komt vaak neer op ervaring en de manier waarop we worden behandeld door het medische personeel. Sommigen van ons hebben een nogal stressvolle ervaring, maar als je achter de schermen kijkt, zul je merken dat er vaak veel mensen bij betrokken zijn.

Als je met iemand praat over hun tijd in het ziekenhuis, gaan ze je vertellen dat er een paar nogal vreemde dingen plaatsvonden. Sommigen van hen kunnen frustrerend zijn, maar anderen kunnen grappig zijn. Een goed voorbeeld zijn deze 30 gedocumenteerde beweringen die uit medische dossiers afkomstig zijn. Als je ziet wat deze artsen te zeggen hebben, moet je misschien zelfs hun kwalificaties in twijfel trekken.

1. Ze heeft geen ontberingen of rillingen, maar haar man zegt dat ze gisteravond erg warm in bed lag.

2. Onderzoek van geslachtsorganen onthult dat hij een circusafmeting heeft.

3. Omdat ze niet zwanger kan worden van haar man, dacht ik dat je haar misschien zou willen opwerken.

4. De patiënt is voortdurend in tranen en aan het huilen. Ze lijkt ook depressief te zijn.

5. De patiënt is depressief sinds ze me in 1993 begon te zien.

6. Afwezigheidsstatus: levend maar zonder mijn toestemming.

7. Gezond ogende aftandse 69-jarige man, mentaal alert maar vergeetachtig.

8. De patiënt weigerde autopsie.

9. De patiënt heeft geen voorgeschiedenis van zelfmoorden.

10. De patiënt heeft witte bloedcellen achtergelaten in een ander ziekenhuis.

11. De medische geschiedenis van de patiënt was opmerkelijk onbetekenend met slechts een gewichtstoename van 40 pond in de afgelopen drie dagen.

12. Patiënt had wafels voor ontbijt en anorexia voor de lunch.

13. Tussen jou en mij zouden we in staat moeten zijn om deze dame zwanger te maken.

14. Op de tweede dag was de knie beter en op de derde dag verdween hij.

15. Ze is verdoofd van haar tenen naar beneden.

Ga naar de volgende pagina voor de laatste 15 zinnen, en geloof ons je komt niet meer bij ?