Niemand wil een citroen rijden. Je weet wel, de auto die je koopt, en zodra je hem van het terrein afhaalt, gaat er iets mis. De motor gaat kaput, of de remmen werken niet. Het ergste wat er kan gebeuren gaat mis, en je blijft achter met een enorm financieel verlies. Hoe vermijd je dit? Een van de makkelijkste dingen om te doen is het vermijden van auto’s die in het begin slecht gemaakt zijn. Deze lijst toont je de slechtste auto’s die ooit gemaakt zijn, zodat je niet uiteindelijk probeert limonade te maken van een citroen.

Een van de auto’s die eraan komt, zou de « auto van de toekomst » moeten zijn – het enige probleem is dat hij de neiging had om te exploderen!

01. De 2004 Chevy SSR van Chevy was allemaal voor de show

De SSR in Chevy SSR staat voor « Super Sport Roadster ». Bij de introductie realiseerde de consument zich dat deze auto allesbehalve een super sportieve roadster was. In plaats daarvan was het een zware en langzame mislukking van een auto met een glanzend retro-design.

Had Chevy maar evenveel om wat er onder de motorkap zat als om hoe het eruit zag. De carrosserie van de auto was te zwaar voor de motor, wat resulteerde in een trage prestatie die door veel critici als lui werd omschreven. Net zo snel als deze auto werd uitgebracht, werd hij tot stilstand gebracht.

Een van Pontiac’s meest verachtelijke auto’s, die op komst is.