Van het veroorzaken van hangende borsten, huidirritatie en druklijnen rond het lichaam tot het kosten van veel geld, bh’s zijn misschien niet zo onschadelijk als ze lijken. Of het nu gaat om push-ups, kanten, sport of strapless beha’s, ze hebben allemaal verschillende niveaus van ongemak. Sociale normen en onze eigen gewoonten kunnen ervoor zorgen dat we dagelijks bh’s dragen maar het lijkt erop dat regels soms kunnen worden overtreden voor je eigen comfort.

We besloten dit prachtige maar controversiële item vanuit een andere hoek te bekijken en dit is wat we hebben over dit onderwerp. Laten we verder lezen!

1. Geen zweet meer onder de borsten!

Warme dagen zijn leuk totdat je dat ongemakkelijke zweet onder de borst begint te voelen. In dit geval kan het dragen van een beha een situatie verergeren – het wrijft alleen het onaangename vocht in je huid. In plaats daarvan helpt het om je huid het te laten verdampen waardoor je een fris en plezierig gevoel krijgt.

2. Het kan ook helpen om je huid schoon te maken.

Door het vuil en zweet onder de beha te laten ophopen kunnen we bovendien het risico lopen op een infectie of acne. Dit is extra belangrijk tijdens hete seizoenen wanneer we meer zweten dan normaal. Strakke bh-bandjes doordrenkt met zweet kunnen ook uitbraken veroorzaken. Het is niet nodig om bacteriën te laten groeien. Het is beter om gewoon het ding te verwijderen dat het veroorzaakt!

Er zijn nog veel meer voordelen, voordelen waar ik nog nooit van had gehoord! Ga naar de volgende pagina om deze te zien.