Toen Michelle Campbell en Chris Korres getuige waren van de geboorte van hun zoontje, was het een emotionele rollercoaster.

Benjamin werd twee maanden te vroeg geboren. Wanneer een kind twee maanden te vroeg geboren wordt, zal hij of zij de ontwikkelingsfasen in hun leven ook twee maanden later ontwikkelen dan een kind die geboren wordt rond de verwachtte datum. En dat kan gepaard gaan met heel wat problemen.

Benjamin had constante zorg en aandacht nodig nadat hij geboren werd. Hij werd geplaatst in een neonatale intensieve zorg eenheid.

Onder het toeziend oog van verpleegsters kon Benjamin opnieuw zijn kracht ontwikkelen en zich ontwikkelen aan een indrukwekkende snelheid.

Moeder Michelle en papa Chris voelden zich stilaan meer relaxed, en konden uiteindelijk hun zoon terug mee naar huis nemen.

Facebook / Michelle Campbell Correct

Op een dag, toen Michelle en Chris Benjamin gingen bezoeken toen hij nog in het ziekenhuis lag, zagen ze iets vreemds. Toen het koppel de couveuse naderde, zag Michelle iets blauw hangend uit het infuus.

Een dunne mantel met de letter ‘B’ zoals bij Superman, lag naast Benjamin. Er lag een klein briefje bij waarop stond:

“Voor onze kleine held, liefs, Stephanie T”.

Ontroerd door dit onverwachte gebaar van een onbekende, en vol emoties, barstte Michelle in tranen uit.

Noch haar of haar echtgenoot hadden ooit iemand ontmoet die Stephanie heette in het ziekenhuis, en waren daarom nieuwsgierig naar wie dit briefje zou kunnen hebben achtergelaten en waarom.

Facebook / Michelle Campbell Correct

Michelle en Chris gingen rondvragen en al snel bleek dat Stephanie Treherne een verpleegster was in de neonatale zorgeenheid, verantwoordelijk voor te vroeg geboren baby’s.

De Superman-mantel en de lieve woorden waren Stephanie’s manier om de kinderen wat extra liefde te geven.

Facebook / Michelle Campbell Correct

Stephanie had gewerkt in het Joodse Algemene Ziekenhuis in Montreal het afgelopen jaar. Ze kreeg inspiratie tijdens en conferentie door een foto die een baby toont met een mantel van een superheld.

Ga verder naar de volgende pagina voor het laatste deel…