Als ouder is er één ding waar ik me constant zorgen over maak – en dat is dat er iets zou gebeuren met mijn dierbare kinderen.

Ziekten, kanker, infecties…. Er zijn veel gevaren maar niemand zou de vreselijke dingen moeten ondergaan die de familie Currie nu ondergaat.

WAARSCHUWING HEFTIGE INHOUD:

De ouders van vier maanden oude Logan, Matthew Currie en verloofde Shaneace uit Australië merkten voor het eerst dat er iets heel erg mis was met hun kleine jongen toen zijn braaksel geel van kleur was.

In oktober had het gezin een reis naar de prachtige Gold Coast gepland en het symptoom van de jongen verscheen al vóór die reis. De betrokken ouders gingen met hun kind naar de dokter maar de dokter verklaarde dat er geen gevaar was voor de kleine Logan. Hij zei dat ze zich geen zorgen moesten maken.

Tijdens de vakantie verslechterde de gezondheid van Logan. Hij braakte en schreeuwde, terwijl zijn huid een rode uitslag kreeg.

Matthew en Shaneace raakten in paniek toen ze hun zoon zagen worstelen.

“Dus we snelden hem naar het Gold Coast University Hospital,” vertelde Matthew Currie 7NEWS.com.au.

De ouders, beiden 26 jaar oud, kregen te horen dat hun jongen een urineweginfectie had. Ze werden met antibiotica naar huis gestuurd.

Helaas heeft het medicijn niet geholpen. Toen, slechts één dag na het ziekenhuisbezoek, brak de hel los.

Logan’s uitslag kwam terug en hij werd gillend en zwetend wakker.

“Zijn hand werd ook paars, dus ik dacht dat er iets ernstig mis is,” zei Currie.

De jongen werd onmiddellijk teruggebracht naar het ziekenhuis en kreeg levensonderhoud. Na meerdere tests geloofden de artsen dat de vier maanden oude Long twee soorten vasculitis had – Kawasaki en polyarteritis nodosa.

Ga verder naar de volgende pagina om het vervolg van dit tragische verhaal te lezen…