Er zijn niet veel activiteiten zo saai en vervelend als het huis schoonmaken. En van alle kamers die gepoetst moeten worden, zijn de badkamers zeker het meest vermoeiend.

Je weet wat ik bedoel… Vunzige badkamer tegels, een vies toilet, een wasbak met vlekken. Het zijn maar een paar van de dingen waarvan ik zou willen ze nooit schoon te hoeven maken. Ze hebben allemaal zorg nodig – en omdat badkamers zo snel vies worden, kost het tijd en energie om ze te laten glimmen.

Dure schoonmaakmiddelen zijn zeker een oplossing, maar andere kant, zijn ze niet ideaal gezien alle chemicaliën de ze bevatten.

Dus wat zou jij doen? Welnu, deze milieuvriendelijk tip is een goedkope en effectieve oplossing. Het doet wonderen voor de meester oppervlakten, badkamertegels in het bijzonder.

En het beste van alles? Dit wonder schoonmaak product heeft slechts twee ingrediënten nodig! Scrol snel verder door de instructies hieronder en vergeet niet dit ´recept´ ook aan je vrienden te geven. Zo kunnen zij ook gebruik maken van deze slimme truc.

Wat je nodig hebt:

Een kopje afwasmiddel,
een kopje verhitte azijn,
een trechter,
een spuitflesje (plantenspuit),
een spons of doekje.

Stappenplan:
1. Verhit de azijn op het fornuis. Het moet warm genoeg zijn, maar niet koken. Een goede graadmeter is dat je je vinger in de azijn kan dippen, zonder deze te verbranden.

2. Vul de plantenspuit met het afwasmiddel en de azijn. Gebruik de trechter zodat het een beetje netjes blijft. Schud de vloeistoffen goed door elkaar.

Ga naar de volgende pagina voor de vervolgstappen.