Bestuurder wordt boos op mensen die zijn autoraampje insloegen om zijn hond uit snikhete auto te redden.

Een man die zijn hond vier uur lang in een hete auto liet zitten, terwijl hij lekker op het strand lag, werd opgewacht door de mensen die zijn hond gered hadden. Hij reageerde erg boos toen hij zondag terugkeerde naar zijn auto. De feiten vonden plaats in Surrey in Engeland waar de temperatuur op dat moment 35 graden bedroeg.

Hij had zijn hond in de auto gelaten met het raampje op een kier. Mensen die de hond zagen zitten, begonnen zich zorgen te maken.

hond1-3

Na een uur wachten en water door het raampje geven, namen ze de beslissing om het raampje in te slaan met een kleine hamer. Zo kon de oververhitte Franse buldog uiteindelijk uit zijn ellendige situatie bevrijd worden.

Maar de eigenaar zou nog drie uur op zich laten wachten en maakte zich boos op de mensen die zijn hond gered hadden.

Bekijk tussendoor hieronder hoe hij werd geconfronteerd door omstanders om het feit dat hij zijn hond in de auto liet:

Hij maakte zich duidelijk meer zorgen om de schade aan zijn auto dan om de gezondheid van zijn hond.

De politie werd erbij gehaald, maar die droegen de omstaanders op om de hond terug aan de eigenaar te geven en gaven de dader enkele woorden advies.

hond2-3

Hollie Marie Evans, die de beelden maakte, zei: “De temperaturen liepen hoog op en de hond vertoonde duidelijk tekenen van nood. Hij begon zichtbaar ziek en paniekerig te worden.”

“We moesten de hond uit de auto bevrijden voor zijn eigen welzijn. Omwille van de veiligheid van de hond besloot de groep om het raampje in te slaan. We braken het raampje, haalden de hond eruit en brachten hem naar de schaduw.”

Hollie zegt dat ze in totaal vier uur wachtten op de eigenaar. Ze voegt eraan toe dat de eigenaars niet geïnteresseerd waren in de gezondheid van de hond, maar eerder over het gebroken raampje. “We werden niet bedankt, alleen maar bedreigingen en verbaal geweld.”

WAT VIND JIJ VAN DE REACTIE VAN DEZE HONDENEIGENAAR? DEEL DIT ALS OOK JIJ VINDT DAT DE DIERENBESCHERMING HIER TUSSENBEIDE ZOU MOETEN KOMEN!

Bron en afbeeldingen: Metro