Borstvoeding is de afgelopen jaren een gevoelig onderwerp geweest, er zijn twee kanten met zeer uitgesproken opvattingen over borstvoeding in het openbaar.

De ene kant vindt het volkomen normaal en natuurlijk om je baby te voeden als ze honger hebben, of je nu in het openbaar bent of niet. De andere kant vindt dat borstvoeding privé is en het moet plaatsvinden waar andere mensen je niet kunnen zien.

Een koppel uit Atlanta heeft de vlammen van dit onnodig controversiële onderwerp aangewakkerd.

Er is een groot meningsverschil met Jennifer, die regelmatig Brad, haar vriend, borstvoeding geeft, volgens de Britse site Daily Mail.


 
Jennifer Mulford, 38, en haar vriend Brad Leeson, 38, een echtpaar uit Atlanta, Georgia. Leeft een redelijk normaal leven, als je een heel bijzonder detail negeert: Jennifer geeft Brad de borst.

Wilde een borstvoedingsrelatie

Het begon allemaal met Jennifer die las over de band die borstvoeding tussen twee mensen creëert. Nadat ze het aan haar jeugdvriend Brad had uitgelegd, nam hij zonder enige twijfel de gelegenheid over.

“We spelen niet het rollenspel waarin ik me verkleed in luiers of slabbetjes of fopspenen … niets van dat alles. Hoewel het tot op zekere hoogte seksueel opgewonden is voor ons beiden, is het meer een persoonlijke band, het is meer een verplichting, meer een intimiteit … twee mensen worden één, ‘zei Brad tegen de Daily Mail.

“Borstvoeding leidt zes van de zeven keer tot seks. Het is een natuurlijke band tussen een man en een vrouw … er is niets ontspannender dan hem aan te laten slaan, helemaal niets, “vertelde Jennifer de Daily Mail.

Vervolgens deed Jennifer nog iets gekkers.. Dit zie je op de volgende pagina.