Eén van de grootste irritaties in het verkeer zijn toch wel mensen die het maar niet kunnen laten om te bumperkleven. De mensen die dit doen hebben blijkbaar chronisch last van haast, omdat ze het maar niet kunnen laten om hun voorganger flink op de hielen te zitten. Naast dat dit extreem vervelend is, is het oog eens extreem gevaarlijk. Als degene voor je namelijk opeens moet stoppen kan je hier onmogelijk nog op reageren.

In deze video zie je een verkeersruzie in Rusland. Het gekke aan deze ruzie is dat de man die zich schuldig maakt aan bumperkleven zelf extreem boos wordt en zelfs uit zijn auto stapt om verhaal te gaan halen. Waar hij alleen geen rekening mee gehouden had is dat hij ruzie met de verkeerde gezocht heeft.

De man die hij uitdaagt is namelijk veel sterker dan hij en hij krijgt dan ook een flink pak slaag. Dit is misschien ook wel terecht en wij vinden het toch wel een prima straf voor het feit dat hij aan het bumperkleven was. Misschien moet deze man wel bij de politie gaan om zo alle bumperklevers even aan te pakken. Vind jij dat ook? DEEL deze video dan zo snel mogelijk met al je vrienden op FACEBOOK!