Chinese jongen plast op de knoppen in de lift – dan pakt karma hem keihard terug

Kijken naar een jongen die kattekwaad aan het uithalen is, kan vaak leuk en verfrissend zijn. Er zijn echter tijden wanneer de lijn wordt overschreden.

Neem deze ​​jongen, in China, gefilmd door de beveiligingscamera’s, die over de knoppen in een lift plast.

Zoals ze echter zeggen; boontje komt om zijn loontje. Het is zo veel grappiger in gevallen als deze, wanneer karma besluit om onmiddellijk terug te slaan.

Bekijk tussendoor de beruchte beelden hieronder om het artikel goed te begrijpen:

Pas onlangs vond deze gebeurtenis plaats in een gebouw in Chongqing, China. Terwijl de bewakers door het oog van de camera in hun lift keken, zagen ze duidelijk een jongetje binnenkomen en plassen over de liftknoppen.

Het is natuurlijk onacceptabel gedrag. Maar tegen de tijd dat de jongen de begane grond had bereikt en klaar was om eruit te komen, kreeg hij te maken met een gevalletje karma.

Op de beelden is te zien hoe de lichten in de lift aan en uit flikkeren, terwijl de deuren opengaan en sluiten voordat de jongen naar buiten kan. In paniek begint hij dezelfde knoppen te duwen waarop hij urineerde, tot de lift helemaal donker wordt.

kiss3

Blijkbaar had de plas de lift tot kortsluiting gedwongen, waarbij de jongen zelf opgesloten zat tot het beveiligingspersoneel arriveerde om hem – ongetwijfeld enigszins rood van schaamte – naar buiten te laten.

Volgens de BBC werd de video vervolgens door de Chinese autoriteiten gedeeld in een poging ouders te waarschuwen voor het gedrag van hun kinderen.