Dame in zebrajasje rent naar kersverse moeder in supermarkt, de pakkende video verovert het internet

Er zijn vele zaken waar men zich niet kan op voorbereiden wanneer je moeder of vader wordt: slapeloze nachten, uitputting en de hoge kosten voor alles.

Baby’s verbruiken immers veel luiers, en het lijkt erop dat de prijzen voor luiers alsmaar hoger worden.

Sommige ouders kopen dan ook vaak grote hoeveelheden omdat dit goedkoper is. Ik heb alvast respect voor de georganiseerde ouders, en vaak zoeken ze ook naar kortingen voor luiers om wat geld te sparen.

Toen de kassierster een moeder vertelde dat er slechts een korting was voor de eerste pak luiers, stond ze op het punt om de winkel te verlaten zonder luiers. Ontgoocheld in de kostprijs ervan. Maar toen kwam een vreemdeling helpen. Wat er daarna gebeurde werd gefilmd en heeft duizenden harten overal ter wereld veroverd.

Katie, een jonge moeder, ging luiers kopen in de supermarkt in het dorpje Sioux Falls in de Amerikaanse staat South Dakota. Maar toen ze aan de kassa stond, kreeg ze geen korting, iets wat ze anders wel krijgt.

Dus verliet de moeder teleurgesteld de winkel, toen een 73-jarige vrouw, Carol Flynn, de vrouw besloot te helpen. Door de rekening te betalen. Dat meldt Today.

Onbekende wil rekening betalen
Moeder Katie weigerde eerst het aardige gebaar van de dame, want 120 dollar was wel heel erg duur. En toch stond Carol erop dat ze dit zou betalen.

In de rij stond een andere klant, Jason Yoshino, die dit filmde met zijn smartphone. Hij plaatste het filmpje op internet en het werd een regelrechte hit.

In de video zie je hoe de oudere dame betaalt met haar bankkaart. Ze vertelde aan het blad Argus Leader, “dat we vaker zo’n dingen moeten doen. Dat is gewoon wie ik ben.”

Nadat hij de hartverwarmende daad had gefilmd vertelde Jason aan America Today dat je “zoiets niet vaak ziet in het leven”. “Ik zal dit nooit vergeten, moet ik zeggen.”

“Begon te huilen”
Toen Katie de supermarkt verliet en besefte wat er net was gebeurd, was er overmand door emoties.

“Ik kon het niet geloven. Ik was in shock,” zegt ze. “Ik bleef haar bedanken. God zegent haar! Toen ik op de parking stond moest ik huilen. Het raakte me zo hard. Het was ongelofelijk wat ze deed.”

De supermarktketen bedankte Carol voor haar lieve daad en het luiermerk stuurde Katie en haar echtgenoot vier grote dozen luiers. Zo zijn ze ten minste een tijdje zoet.

Bekijk deze willekeurige daad van barmhartigheid in de video hieronder:

Carol betaalde op 1 voorwaarde: dat Katie op haar beurt ook barmhartig mag zijn bij anderen. Iets waar we allemaal uit kunnen leren. Deel dit artikel om hulde te brengen aan deze lieve dame!


Wat vind jij? Reageer hieronder