De jongen staat op het punt om afscheid te nemen van zijn oma op het vliegveld – wanneer hij naar zijn telefoon kijkt, springen de tranen in zijn ogen

Toen Sean McGrath naar het vliegveld ging om zijn grootmoeder en grootvader naar Spanje uit te zwaaien, had de 13-jarige geen idee dat zijn familie andere plannen voor hem had.

Nadat de familie op Shannon Airport in Ierland was aangekomen, vroeg de grootmoeder van Sean hem om de instapkaarten op haar telefoon te controleren om er zeker van te zijn dat alles in orde was.

Sean was klaar om afscheid te nemen toen zijn oma hem om hulp vroeg. Omdat het voor de digitale generatie vrij normaal is om oudere mensen te helpen met elektronica, vermoedde hij helemaal niets.

“Wil je de instapkaarten nakijken, Sean? Om er zeker van te zijn dat ik het goed heb?¨ vroeg zijn grootmoeder.

Sean opende de app van de luchtvaartmaatschappij en begon de namen van de passagiers te doorzoeken. Maar nadat hij de namen van zijn grootouders had gelezen, zag hij nog een instapkaart, met zijn eigen naam erop.

Plots besefte Sean dat hij met zijn grootouders mee ging, en de tranen stroomden langs zijn wangen. Hij zou naar Spanje gaan!

Wat een geweldige verrassing! Bekijk de onderstaande video om de emotionele reactie van Sean te zien: