Experts in lichaamstaal geloven dat de manier waarop je je vingers kruist veel zegt over de persoon die je bent. Deze conclusie is gebaseerd op het onderzoek dat is uitgevoerd door Nobelprijswinnaar Roger Wolcott Sperry. Zijn onderzoek toonde aan dat de hersenen in twee delen zijn verdeeld – links en rechts – en het gedrag van een persoon kan afhangen van welk deel actiever is.

Dagelijksevideos probeert deze mysterieuze verbinding te ontrafelen om je te helpen meer over jezelf te begrijpen.

1. Linkerduim bovenaan

Als je zo je handen vasthoudt dan ben je zeer waarschijnlijk een praktisch persoon. Je bent iemand die nooit beslissingen neemt in het moment. Voordat je tot een conclusie komt weeg je de voor- en nadelen. Het is ook heel moeilijk om je te bedriegen. Je hebt een aangeboren eigenschap om de leugens van andere mensen te doorzien.

Om deze redenen wordt je zeer gewaardeerd door je vrienden en familieleden die vaak naar jr toe komen om advies te vragen. En vaker wel dan niet adviseer je verstandig. Maar dit alles betekent niet dat je een serieus persoon bent. Integendeel, je humor kan zelfs de somberste plekken verlichten. Je eigenzinnige gevoel voor humor maakt je een mensenmagneet in sociale bijeenkomsten.

Je bent ook een romanticus die precies weet hoe hij moet omgaan met situaties. Je weet precies wat je moet zeggen en wanneer je het moet zeggen. Kruis jij je vingers anders? Ga dan naar de volgende pagina.