Deze nummers zien er doodnormaal uit, maar iets hieraan is compleet fout – Kan jij zien wat het is?

Ons brein heeft de bijzondere gave om bepaalde trucjes met ons te spelen wanneer wij in een onverwachte situatie verkeren. Wij, mensen, zijn heel goed in het voorspellen en het zien van bepaalde patronen, maar dat betekent ook wanneer het niet overeenkomt met onze verwachtingen, we het compleet over het hoofd zien.

Laatste tijd zijn brein spelletjes stukken populairder geworden. Het is heel leuk om jezelf uit te dagen, en vervolgens hetzelfde met je vrienden en familie.

Niet iedereen kan dit trucje in één keer uitvogelen. Neem vooral je tijd, dan zal het je waarschijnlijk wel lukken, tenzij je het in een bepaalde tijd zou willen doen, dan zal het een stuk lastiger gaan. Probeer het uit en kijk of je het onder 20 seconden uit kan vogelen!

Hieronder zie je een aantal nummer staan van 1 tot 53, maar 2 nummer missen. Het is aan jou om erachter te komen welke nummers dit zijn:

Laat je skills zien
Ik moet toegeven dat het, net als mijn collega’s, het ook niet is gelukt in 1 keer! Nu is aan het jou om te laten zien dat jij betere skills hierin hebt dan ik. Ready, set, go!

2num

Zoals ik al zei, het is mij niet in 1 keer gelukt. Maar daarna ben ik lang gaan nadenken, en is het mij uiteindelijk wel gelukt.

Hieronder zie je de antwoorden in de vorm van 2 foto’s:

3num

Het eerste missende nummer is 11.

4num

Het tweede missende nummer is 32.

Is het jou gelukt om in 1 keer erachter te komen welke nummer er miste? Laat het weten in de reacties en daag jouw vrienden en familie uit!