Een spookhuis in Tennessee is zo gruwelijk angstaanjagend dat bezoekers verschillende tests moeten doorstaan en een verklaring van 40 pagina’s moeten ondertekenen voordat ze binnen worden gelaten – en niemand heeft ooit de hele ervaring voltooid.

McKamey Manor in Summertown, Tennessee is aangekondigd als het engste spookhuis in de VS.

Het is zo angstaanjagend dat, hoewel eigenaar Russ McKamey belooft $ 20.000 toe te kennen aan iedereen die de hele beproeving van 10 uur haalt geen enkele gast het geld heeft verdiend.

Er is een uitgebreide lijst met regels en vereisten om McKamey Manor te bezoeken.

Bezoekers moeten een sportfitness-test maken, een doktersbriefje hebben om hen mentaal en fysiek goed te keuren en een achtergrondcontrole hebben.

Ze hebben een bewijs van ziekteverzekering nodig, moeten een veilig woord verzinnen en moeten een verklaring van 40 pagina’s ondertekenen.

Gasten moeten ook 21 jaar of ouder zijn, of 18-20 jaar met toestemming van de ouders, en op die dag slagen voor een drugstest.

Ten slotte is er de kwestie van betaling: Russ heeft een zak hondenvoer nodig om zijn vijf honden te voeren.

Dan is er de video die bezoekers moeten bekijken, waarin ‘elke deelnemer wordt getoond die ooit de nieuwe MCKAMEY MANOR-tours heeft geprobeerd.’ Ga naar de volgende pagina om dit angstaanjagende filmpje te zien.