Dít kregen de vrouwelijke gasten aangereikt na de trouwceremonie van de royal wedding

Dat de kersverse bruid aan alles heeft gedacht, blijkt maar weer uit dit liefdevolle gebaar. Meghan Markle weet als geen ander dat hoge hakken mooi maar niet per se comfortabel kunnen zijn, en dus zorgde ze ervoor dat er behind the scenes een aangename verrassing voor de vrouwelijke gasten klaarstond.

Meghan to the rescue!
De dames die op de royal wedding verschenen waren allen keurig in jurk en hooggehakt. Alleen na een heel stuk op torenhoge hakken te hebben gelopen, wil je ze het liefst in een heel ver hoekje schoppen en iets anders aantrekken. Meghan weet dan ook als geen ander hoe fijn het is om je hakken in te kunnen ruilen voor een stel comfortabele slippers. En dus regelde ze dit voor haar al haar vrouwelijke gasten.

Verademing
Terwijl we op tv alle dames nog op hun prachtige designerhakken zagen lopen, werden er zodra de dienst was afgelopen en de gasten naar de receptie werden gebracht zachte sloffen uitgedeeld. Troian Bellisario, collega én de vrouw van Meghans on screen husband Patrick J. Adams, deelde het hilarische gebeuren via Instagram, en was dan ook heel blij dat Meghan gewoon een vrouw van de wereld is.

Bekijk de beelden hieronder: