Om een draagmoeder te worden, en een tweeling dragen en dan beseffen dat één van de kinderen eigenlijk jouw biologische kind is, is ondenkbaar. Dat gebeurt alleen in films, toch?

Fout. Voor Jessica Allen werd het een realiteit.

Jessica Allen

Jessica en Wardell Allen waren gelukkig getrouwd en hadden twee kinderen. Jessica voelde echter dat ze mensen wilde helpen die geen biologische eigen kinderen konden krijgen, dus besloot ze een draagmoeder te worden.

Verwacht van een tweeling

Ze werd gekoppeld aan een paar uit China en begon met haar IVF-behandeling. In april 2016 kreeg ze het nieuws dat ze niet alleen maar één kind verwachtte, maar twee.

Jessica was zwanger van een tweeling. De arts legde haar uit dat dit ongewoon was, maar dat het ei soms kon delen en dus een tweeling kon geven.

draagmoeder zwanger

Het Chinese echtpaar kreeg te horen dat ze twee kinderen zouden krijgen in plaats van één en Jessica’s zwangerschap ging zonder problemen voorbij.

Na de geboorte werden de tweelingjongens volgens protocol snel bij Jessica weggehaald. Voordat ze dat waren, merkte ze echter dat het ene kind iets donkerder was dan het andere.

Echtpaar

Een paar dagen later stuurde het Chinese koppel een foto naar Jessica.. Ga naar de volgende pagina om het vervolg te lezen.