Duizenden mensen zijn het slachtoffer van dit tijdens het barbecuen

Wanneer het lekker weer is zijn er maar weinig activiteiten die populairder zijn dan barbecueën. Het is lekker weer, de familie komt langs en zijn heerlijke koude biertjes om met zijn allen van te genieten.

Echter zijn er elk jaar duizenden mensen in strijd met een veel voorkomend probleem – een die een droomzomeravond in een letterlijke nachtmerrie kan veranderen.

Er wordt nu een waarschuwing uitgegeven zodat dit probleem opgelost kan worden door een simpele fout die een aantal levens in gevaar heeft gebracht. Het gaat niet om de vlammen van de BBQ ( ze zijn natuurlijk gevaarlijk op hun eigen manier ), maar het richt zich eerder op een probleem waar veel mensen zich misschien niet bewust van zijn.

Help ons dit verhaal te delen nadat je het hebt gelezen. Je weet maar nooit, je zou een leven kunnen redden.

Volgens ABC News raken duizenden Amerikanen elk jaar geblesseerd tijdens het barbecuen in hun achtertuin.

Hoe, vraag je? Welnu, dit heeft niets te maken met de vlammen zelf of het vlees, maar het schoonmaken van de grill. Iedereen die een barbecue heeft maakt zijn grill wel eens schoon.

Want het schoonmaken van een BBQ vermindert niet alleen de kans op opflakkeringen door vet- en vetafzettingen, maar het is over het algemeen prettiger om een ​​schone grill te hebben omdat dat ook weer geld bespaard.

bristle

Voor veel mensen is een BBQ borstel met draadborstel perfect voor het schoonmaken. Het blijkt echter dat dit populaire borsteltje je gezin daadwerkelijk in gevaar kan brengen.

Sommigen herinneren zich misschien de zesjarige jongen die twee jaar geleden in het ziekenhuis was opgenomen nadat een losse borstel in zijn hamburger was blijven steken en uiteindelijk in zijn keel was blijven hangen.

Het blijft zeker een probleem, volgens een onderzoek uit 2016 van de School of Medicine van de University of Missouri, waarin staat dat er sinds 2002 in de VS bijna 1.700 verwondingen van borstels met borstelharen zijn gemeld bij de spoedeisende hulp.

Pojke

Het gevaar schuilt in het feit dat de borstelharen in de loop van de tijd los kunnen raken en uiteindelijk op de grill kunnen komen wanneer het reinigen plaatsvindt. Als dat eenmaal gebeurt, is het vanwege de scherpe aard van de borstel eenvoudig dat ze vast komen te zitten in een stuk vlees, waardoor ze onmiddellijk worden omgezet in een verstikkingsgevaar of erger.

Wat moeten we doen

Om een ​​dergelijk probleem te voorkomen, moet je je BBQ-borstel regelmatig inspecteren. Als de haren los of versleten lijken, vervang de borstel dan meteen. Als je penseel nieuw is, moet je ervoor zorgen dat je de stappen volgt om deze langer functioneel te houden. Laat de borstel niet buiten liggen omdat deze dan kan worden blootgesteld aan het klimaar. En neem de borstel af met een vochtige doek om eventuele losse haren te verwijderen.

Je kunt ook zonder de metalen borstelharen de bbq schoonmaken. Houten schrapers kunnen net zo efficiënt worden gebruikt. Een snelle Google-zoekopdracht zal je ook nog veel andere opties bieden.

Ik kende zeker niet de gevaren van draadborstel-BBQ-borstels, en ik weet zeker dat er ook anderen zijn die dat niet weten.

Deel dit verhaal om anderen op het mogelijke probleem te wijzen. Je kunt iemands leven redden door dat te doen.