Ze zeggen dat baby’s zich niet veel herinneren wanneer ze worden geboren. Ze kunnen niet goed zien en ze zijn erg kwetsbaar maar baby’s kunnen geluiden herkennen als ze in de baarmoeder zijn. En als je niet in de wetenschap gelooft zal dit hartverwarmende verhaal van een Braziliaans paar waarschijnlijk elke toekomstige ouder aanmoedigen om tijdens de zwangerschap met hun baby’s te praten.

Wij waren allemaal aan het glimlachen bij het lezen van dit ontroerende verhaal en als je erachter komt hoe de baby reageerde net nadat ze werd geboren zal het je hart laten smelten.

Tarsila Rosa en Flávio Dantas keken uit naar de komst van hun eerste dochter, Antonella. Haar vader was zelfs zo opgewonden om haar te ontmoeten dat hij elke dag ’s ochtends en na terugkomst van zijn werk met haar sprak.

Haar vader hield maar niet op met over zijn dag praten en hij zou herhaalde altijd dat hij heel veel van haar hield. Hij streelde Tarsila’s buik en hij vertelde de baby dat hij er altijd voor haar zou zijn.

Hoewel Flávio niet zeker wist of zijn woorden zijn dochter konden bereiken bleef hij de hele zwangerschap tegen haar praten en toen de baby ter wereld arriveerde liet ze hem zien dat ze de hele tijd perfect had geluisterd.

Nadat de baby was geboren, herhaalde Flávio de woorden die hij zei en de baby begroette hem met de meest oprechte glimlach ooit.

Ga naar de volgende pagina voor het prachte moment.