De baby begon te glimlachen zodra haar vader begon te praten en gelukkig hadden ze een camera om dit ongelooflijke moment vast te leggen.

Om de gelegenheid nog specialer te maken voor de liefhebbende vader werd Antonella geboren op 11 augustus, Vaderdag in Brazilië.

Flávio uitte zijn gevoelens voor zijn dochter als ‘een liefde die niet in mijn borst past’, en de moeder van Antonella beschreef haar pasgeboren dochter als ‘een geschenk van mijn Heer’. … Is er betere manier om het te zeggen?

Flávio is een zeesoldaat in Brazilië en de moeder van Antonella, Tarsila, werkte in een kiosk als begeleider en ook als kok. Antonella werd geboren op iets meer dan 3.125 kg en 49 cm (6.8 lbs en 19.2 inches) en ze is nu gezond en in de liefdevolle omhelzing van haar verzorgende, gelukkige ouders in Rio de Janeiro.

Denk je dat baby’s geluiden tijdens de zwangerschap kunnen herkennen? Ben je het ermee eens dat ouders met hun baby’s moeten praten voordat ze worden geboren? Vertel ons wat je denkt in de reacties hieronder.