Er wordt aangenomen dat ze meer dan 6kg in gewicht heeft verloren na het doen van Pilates.

En Adele zag er sensationeel uit toen ze haar moordenaarsframe tentoonstelde bij de 33e verjaardag van Drake, die woensdag werd gehouden in de Goya-studio’s in Hollywood.

De Rolling In The Deep-zangeres, 31, was verbijsterd in een off-shoulder zwarte fluwelen jurk terwijl ze de nacht weg droeg met haar vrienden naar de blitse verjaardag.

Adele’s vloerlange jurk was om haar middel geklonken met een dikke zwarte lederen riem die haar zandloper-lichaamsbouw perfect benadrukte.

De zangeres werkte haar blonde lokken in een slanke springende paardenstaart en voegde nog meer glamour toe met een paar statement zilveren kruisoorbellen.

Adele accentueerde haar mooie gelaatstrekken met een vakkundig aangebrachte make-uplaag, waaronder een glinsterende bronzen oogschaduw en een roze lip.

De schoonheid deelde een speelse foto van de gebeurtenissen van de avond, met het bijschrift: ‘Ik huilde maar nu zweet ik.’

Ze voegde ook de hashtag #gingermckenna ‘toe – als eerbetoon aan de iconische schurk uit de film Casino van 1995, gespeeld door Sharon Stone.

De ster ging verder: ‘Gefeliciteerd met een van de vriendelijkste en grappigste mensen die ik heb ontmoet @champagnepapi.’

In juni eerder dit jaar werd gemeld dat Adele’s Reformer Pilates-klasse haar een nieuw leven heeft gegeven omdat ze meer dan 6kg in gewicht heeft verloren na het volgen van de training met maat Ayda Field.

Een bron zei tegen The Sun: ‘Adele heeft het naar haar zin gehad en dat ziet ze momenteel als haar prioriteit, samen met het zijn van een moeder voor Angelo.

Ze houdt van haar nieuwe trainingsregime en het werkt echt voor haar.

‘Het is een bonus dat ze wat gewicht heeft verloren. Haar vrienden zijn blij dat ze zich laat loslaten en er is niets dan goede gevoelens voor haar. Ze heeft een nieuw leven ingeblazen. ‘

Later op de avond werd Adele afgebeeld als sluipend uit het met sterren bezaaide feestje, waar ze op de exclusieve hotspot de schouders wreef met mensen als Diddy, 49, Future, 35 en Chris Brown, 30.

Ga verder naar de volgende pagina voor meer bijzondere foto’s.