We weten allemaal dat honden graag buiten zijn en hoe gevarieerder de omgeving, hoe beter.

Ik denk altijd aan honden die op boerderijen leven als de gelukkigen. Ze krijgen deze enorme uitgestrektheid van het land om te verkennen en te oefenen met de toegevoegde bonus van andere dieren om mee te spelen.

Bo, de hond, was een van die gelukkigen.

Uit de video onderaan dit artikel blijkt duidelijk dat Bo is uitgegroeid tot een vrij sociaal dier met een nieuwsgierigheid die geen grenzen kent.

Maar, wanneer Bo op een dag uit zijn huis in Kansas, VS, vermist raakt, maakte zijn eigenaar zich zorgen en ging hem opzoeken. Hij wist niet wie hij nog meer zou gaan ontdekken toen hij eindelijk Bo traceerde.

De video van zijn terugkeer heeft zoveel harten van mensen gevuld met vreugde dat het viraal is gegaan.

“We waren al de hele dag naar hem op zoek,” vertelde Laura Krier, de eigenaar van Bo, aan The Dodo.

Toen kreeg de familie te horen dat een hond die op Bo leek in een nabijgelegen veld was gespot was, dus ging Laura’s man Kyle eropuit om hem te halen.

Bo ziet zijn eigenaar en begint meteen in zijn richting te rennen.

Bekijk de prachtige reünie in de onderstaande clip – Kyle kreeg meer dieren dan hij dacht:

Het bleek dat Bo en zijn nieuwe vrienden allemaal samen naar huis wilde – het is goed dat Kyle de ruimte had in zijn truck.

Laura vertelde The Dodo dat: “Het was een van die verhalen die je tegen je familie en vrienden vertelt en die ze niet geloven.”

De witte hond en de schattige geit waren bij de familie bekend en behoorden toe aan de buren van Kyle en Laura. Het was duidelijk dat ze allemaal vrienden waren en een plan hadden om samen rond te hangen.

Deel dit bericht als je denkt dat dieren de beste zijn! Deze video maakte echt mijn dag.

Bron: The Dodo