Een bejaarde man in Las Vegas stierf nadat hij door een 25-jarige vrouw uit een bus werd geduwd omdat hij tegen haar zei “wees aardig tegen andere passagiers”. Hoewel Serge Fournier, 74, niet onmiddellijk stierf nadat hij werd geduwd, vertoonden de complicaties die hij leed als gevolg van de verwondingen die het incident met zich meebracht uiteindelijk zijn medische rapporten.

Fournier heeft nog een vrouw die gehandicapt is. Een video van het hele incident werd opgenomen door een bewakingscamera in de bus. Het werd vrijgegeven door de politie op woensdag meldt news3lv. De vrouw die Fournier heeft geduwd, is geïdentificeerd als Cadesha Bishop. Het incident vond plaats op 21 maart in de buurt van 13th Street en Fremont Street. Bishop vloekte tegen andere passagiers in de bus. Terwijl Fournier de bus verliet terwijl hij zijn rollator vasthield, duwde Bisschop hem met beide handen en begaf zich daarna naar de achterkant van de bus terwijl Fournier hulpeloos buiten op de grond lag.

Omdat hij overvallen was kon hij zijn val niet breken en viel hij in een keer neer. Volgens een ander news3lv-rapport sloeg Fournier zijn hoofd op de betonnen stoep. Fournier leed enkele weken en bracht een maand door in het ziekenhuis voordat hij op 23 april tragisch overleed. Hij leed aan meerdere verwondingen en stierf in medische zorg. Een autopsie op Fournier onthulde dat het slachtoffer stierf als gevolg van vertraagde complicaties door bot trauma.

De manier waarop hij dood ging werd als moord beschouwt. Bisschop verliet kort daarna de plek. Haar zoon was ook bij haar op het moment van het incident. Op 3 mei arresteerde de Metropolitan Police Department van Las Vegas Bishop. Videotoezicht toonde Bishop ruzie met andere passagiers maken voordat ze Fournier uit de bus duwde.

Bisschop lijkt woedeproblemen te hebben, zoals bevestigd door haar ex-partner en vader van haar zoon die haar beschreef als gewelddadig. Dit was een van de redenen waarom ze waren gescheiden. Volgens news3lv was Fournier’s vriend Trevor Taylor in tranen in het gesprek over zijn vriend. “Hij was een uitstekende buurman, erg aardig, religieus persoon,” zei Taylor. Hij had Fournier ook ontmoet na het incident en zei dat hij veel pijn had. “Nadat hij van de bus was geduwd, kwam hij hier een dag of twee en toen was zijn pijn zo erg dat hij een ambulance moest bellen – en ging hij naar het ziekenhuis.”


 
Volgens de lijkschouwer van Clark County stierf Fournier aan complicaties door de druk. Taylor zei dat hij zijn vriend nooit zou vergeten en dat hij de schuldigen gestraft wilde zien. Hij voegde eraan toe: “Ongeacht zijn leeftijd, dat had ze niet moeten doen. Mensen hebben wat meer geduld nodig dan wat ze tegenwoordig hebben. Ik zal altijd onthouden dat hij een geweldig persoon is.