Heidi (44) verlaat man en kinderen na 23 jaar huwelijk voor 12 jaar jongere man uit Afrika

Een 44-jarige Britse vrouw heeft haar man en negen kinderen laten staan voor een man die ze online leerde kennen. Na 23 jaar huwelijk zegde ze haar gezin vaarwel en trok ze naar Afrika, naar haar twaalf jaar jongere nieuwe vriend.

Heidi Hepworth raakte bevriend met Salieu Jallow, een twaalf jaar jongere West-Afrikaan, nadat hij haar via Facebook aansprak. Uit het niets, maar wel op een moment waarop ze naar eigen zeggen niet meer gelukkig was in haar huwelijk. De twee raakten aan de praat en er bloeide iets moois. Zo mooi, dat Heidi in oktober voor een maand naar Gambia trok om Salieu te ontmoeten.

“Het was moeilijk om mijn kinderen achter te laten, maar ze konden niet mee dus ik had geen keuze”, zegt ze daarover in The Sun. “Los daarvan moet ik me niet verontschuldigen omdat ik mijn hart ben gevolgd. Ik ben al heel lang ongelukkig en ik denk dat ik iemand gevonden heb om de rest van mijn leven mee door te brengen.”

Volgens Heidi’s echtgenoot Andy, met wie ze 23 jaar getrouwd is, heeft de online romance van zijn vrouw hun huwelijk kapotgemaakt. Hij zag haar vanaf maart stilaan veranderen in een andere persoon. “Plots droeg ze veel meer make-up en jurken die ze voordien nooit gedragen had. Ze was haarzelf niet.

Ze ging constant uit met haar vriendinnen en was altijd aan het bellen. Ze heeft vreemde vrienden op Facebook, mannen uit Azië en Afrika. Ik dacht niet dat ze hier aan het vreemdgaan was, maar vroeg me wel af wat er aan de hand was. Ze is een verschrikkelijke persoon geworden. Het is alsof er een alien haar lichaam heeft overgenomen. Hij heeft haar gebrainwasht. Voor haar is het één grote fantasie, en die volgt ze stap voor stap.”

In Gambia maakte Heidi kennis met Salieus familie, bezocht ze een krokodillenreservaat en genoot ze van de strandwandelingen ver weg van huis. Na een maand keerde ze terug naar Sunderland, maar er zijn nu al plannen om begin volgend jaar terug te keren. Heidi wil met haar gezin verhuizen naar Gambia of ervoor zorgen dat Salieu naar Groot-Brittannië komt.

En ze is er rotsvast van overtuigd dat ze de rest van haar leven met haar nieuwe liefde wil doorbrengen. Eens de scheiding rond is, wil ze met hem trouwen en is ze zelfs bereid zich tot de Islam te bekeren.

Voor iedereen die denkt dat Salieu alleen geïnteresseerd is in een ticket weg uit Gambia, heeft ze volgend antwoord klaar: “Hij is verliefd geworden op mij, niet op het idee om ergens een nieuw leven te beginnen.”
Bekijk ook de video hieronder:


Wat vind jij? Reageer hieronder