Hun grote meningsverschil kwam in het bespreken van citroenen.

Terwijl beide experts het erover eens waren dat citroenen over het algemeen veilig zijn voor honden om te eten, zei Sanderson dat ze hen niet uit vriendelijkheid naar een huisdier zou geven. Ondertussen grapte Cooper dat het “leuk kan zijn om te kijken hoe ze reageren op de bitterheid.”

Hieronder vindt je de volledige lijst met vruchten waarover we de artsen hebben gevraagd.

Het is belangrijk om deze lijst in gedachten te houden bij het delen van eten met je harige vrienden!

Ander voedsel om goed op te letten.

Er zijn nog andere voedingsmiddelen die je viervoeters niet kunnen verwerken.

Wat voor ons misschien een normale snack lijkt, kan ernstige schade toebrengen aan je huisdier. Houd je hond gelukkig en gezond door te weten welk voedsel wel en wat geen deel moet uitmaken van hun dieet. Het klinkt misschien eenvoudig, maar het is van vitaal belang als je een dier bezit.

We houden allemaal van onze huisdieren, dus laten we ze gezond houden. De meeste dierenartsen raden aan om menselijke voeding weg te houden van je huisdieren. Onze lichamen zijn gewoon niet hetzelfde gebouwd. Denk er over na. Menselijke lichamen hebben zich aangepast aan procesconserveringsmiddelen en andere chemicaliën die in ons voedsel worden aangetroffen. Honden hebben zich niet aangepast aan deze chemicaliën omdat ze niet in de meeste hondenvoeding voorkomen.

Net als mensen kunnen honden ook allergische reacties hebben. Er is maar één schrootje voor nodig om te leren of je huisdier er een heeft. Geef je huisdier geen restjes van je eten als je aan het eten bent. Door deze regel in je huishouden vast te stellen, kun je elk onbekend risico voor je huisdier elimineren. Dat zorgt voor een gelukkig gezin. Vraag je je af wat voor soort voedsel giftig kan zijn voor je hond? Op de volgende pagina vind je een paar voedingsmiddelen die je hond nooit mag eten.