Hoewel er zoveel mensen zijn die pinguïns absoluut schattig vinden, gegeven de juiste omstandigheden, zouden weinigen van ons ze als huisdieren willen houden. Maar zodra de gelegenheid zich voordeed, schuwde dit Japanse gezin niet om er een in hun huis te houden, waardoor het waarschijnlijk een van de meest bijzondere huisdieren is die mensen ooit hebben gezien. Het was zelfs zo zeldzaam dat journalisten van over de hele wereld in contact probeerden te komen met de familie en hen te interviewen. In de jaren 90 slaagde Real TV erin om een ​​korte documentaire te maken over de pinguïn in kwestie, die Lala heet en in een klein Japans dorp woont.

Dit is Lala – een schattige koningspinguïn die jarenlang bij een Japans gezin woonde

De documentaire werd gemaakt in 1996 toen Lala ongeveer 10 jaar oud was. Vroeger bracht Lala de koningspinguïn zijn dagen door in een kamer met airconditioning en zwierf hij door de straten van zijn stad.

Nadat de familie hem voor het eerst naar de markt had gebracht, bleef Lala teruggaan. Dus besloot de familie om een ​​kleine rugzak om hem heen te doen en Lala te leren om alleen vis van de markt te halen.

Het is duidelijk dat het voor de dorpelingen een mooi gezicht moet zijn geweest om de pinguïn te zien ronddwalen met zijn kleine rugzak!

Ga naar de volgende pagina om het bijzondere filmpje te zien en hoe de familie Nala tegen was gekomen.