Intiem stelletje wordt op heterdaad betrapt in het park – De straf van de rechter liet mij sprakeloos..

De ondertussen bekende Michael Cicconetti in Painesville staat bekend om zijn charismatische uitspraken in de rechtszaal. Het blijft voor alle verdachten een verrassing wat de rechter voor uitspraak naar buiten brengt. Hij probeert bij de verdachten die schuldig worden bevonden een zo passend mogelijk straf te bedenken.

Het komt vaak voor dat hij de aanklagers eeen optie biedt, waarbij ze de keuze krijgen uit de gevangenis of een van zijn creatieve alternatieve straffen. Hierdoor is zijn populariteit gestegen sinds 1994.

Hieronder lees je 5 van zijn meest ongewone uitspraken:

1:Toen een stelletje besloot om intiem bezig te zijn in een openbare park en hiervan schuldig waren verklaard, wist Michael Cicconetti een toepasselijke straf. Hij liet ze het park helemaal schoonmaken, inclusief de gebruikte condooms. Daarnaast liet hij ze advertenties kopen in de lokale krant waarin hun excuses aangeboden moesten worden aan de hele stad

2:Toen een vrouw besloot 25 kittens achter te laten in het bos en hiervan schuldig was verklaard, wist Michael Cicconetti een toepasselijke straf. Hij liet haar voor straf een nacht doorbrengen in het bos, halverwege november. Dit moest zij doen zonder eten, water of een dak boven haar hoofd. Het enige wat ze mocht gebruiken was een kampvuur, anders zou ze het niet overleven.

3: Toen een man besloot om agenten uit te schelden voor ‘varkens’ en hiervan schuldig was verklaard, wist Michael Cicconetti een toepasselijke straf. Hij liet hem op de hoek van de straat staan met een 170 kilo wegende varken en een bord waarop stond “Dit is geen politieagent”.

4:Bij een ongeluk die veroorzaakt was door een dronken automobilist besloot Michael Cicconetti de verdachte te sturen naar een lijkenhuis. Bij dit lijkenhuis moest hij verplicht kijken naar de twee slachtoffers waar hij voor verantwoordelijk is.

5:Bij een vrouw die verdacht was voor het niet betalen van een taxirit besloot Michael Cicconetti de vrouw een wandeling te laten maken van 48 kilometer. Dit stond gelijk aan de afstand die zij had afgelegd met de taxi.

Deze creatieve straffen zorgen ervoor dat mensen minder snel opnieuw worden gearresteerd volgens Cicconetti. Wij vinden zijn manier van aanpak een perfect voorbeeld van hoe een rechter te werk zou moeten gaan?

Ben jij het hier mee eens? Deel dit bericht dan met je vrienden/familie!


Wat vind jij? Reageer hieronder