Voor te veel van ons vrouwen is het tegenwoordig niet eenvoudig om ware liefde te vinden. We zijn allemaal aangesloten om op de een of andere manier liefde te willen. Helaas moeten we vaak veel gedoe en hartzeer doormaken voordat we de man voor ons vinden. Het gaat meestal niet gebeuren bij de eerste poging! De meeste vrouwen moeten een aantal mislukte relaties ervaren voordat we de man vinden met wie we de rest van ons leven kunnen doorbrengen.

We beginnen allemaal relaties die vanaf het begin perfect lijken te zijn. Je houdt van dezelfde muziek, hebt dezelfde politieke opvattingen en lacht om dezelfde grappen. Het lijkt in het begin geweldig en je denkt dat je de juiste hebt gevonden. De dingen beginnen echter langzaam een ​​ommezwaai te maken. Je ontdekt dat wat je in het begin voelde misschien geen goed idee is.

Je bent er natuurlijk niet blij mee maar je moet afscheid nemen. Het maakt je verdrietig en boos omdat alle mensen om je heen geweldige relaties lijken te hebben. Wat is het probleem vraag je jezelf misschien af? Het antwoord is dit: je investeert te veel tijd in de verkeerde relatie. Je geeft jezelf keer op keer aan de verkeerde persoon wat elke keer resulteert in een gebroken hart.

Haast je deze keer niet. Wacht geduldig op de man die het waard is. Een gemakkelijke manier om te weten dat hij degene is, is wanneer hij de volgende acht dingen voor je doet. Anders is het beter om alleen te blijven totdat hij langskomt!

1. Hij besteedt tijd aan jou en de relatie

Als de man met wie je bent daadwerkelijk probeert zoveel tijd met je door te brengen en aan de relatie te werken die je altijd al hebt gewild betekent dit dat je veel voor hem betekent. Hij begrijpt dat hij er tijd en werk in moet steken om deze relatie duurzaam te maken en dat is de reden waarom hij eigenlijk zoveel mogelijk tijd met je wil doorbrengen.

2. Hij geeft om je comfort en welzijn

Hij zal je altijd op de eerste plaats zetten ongeacht wat je doet of waar je bent. Hij wil dat je zo gelukkig en comfortabel bent als je kunt zijn.

Ga door naar de volgende pagina voor de volgende punten.