Twee jonge geliefden die onlangs uit elkaar waren gegaan bleken dood aan dezelfde boomtak te hangen. Ze wiegden met elkaar en lieten een briefje achter met de tekst: “Onze ziel zal nooit zonder elkaar leven”. De jongen was geïdentificeerd als Charlie Eccleston, een zanger en een gitarist, en het meisje, Zaiga Gravenkies, was zijn muziekstudent en vriendin. Ze waren beiden 20 jaar oud en hadden een “liefdevolle relatie” gehad die een paar weken eindigde voordat ze hangend aan een boom werden gevonden.

Hun lichamen werden hangend gevonden bij Coombe Wood aan de rand van het dorp Shenley op 5 november 2017 zoals gemeld door een onderzoek naar hun dood aan het Hatfield Coroner’s Court. Ze ontdekten dat het echtpaar voor het laatst samen getuige waren van het kopen van verf en touw uit een Wicks-winkel in Borehamwood, Hertfordshire. Dit gebeurde op de middag van 31 oktober van datzelfde jaar, direct daarna gingen ze naar de plek waar ze samen zelfmoord pleegden.

Hun bezorgde familieleden meldden hen twee dagen later als vermist bij de politie. Dit was de 4e keer dat ze verdwenen na incidenten in 2014 toen ze ’15 en ’16 waren maar deze keer voelde het heel anders. De politie vond vervolgens het huis van Eccleston nadat ze van de familie hadden gehoord dat ze zich zorgen maakten. Daar ontdekten ze dat hij zijn favoriete jas had neergelegd met een briefje dat hij wilde dat zijn beste vriend het zou hebben. Ze zagen ook bewijs van drugsgebruik op het terrein.

De top acht landen ter wereld waar er zelfmoord wordt gepleegd:

Amerika
Engeland
Indië
China
Noord Afrika
Australië
Japan
Zuid-Korea

Ga naar de volgende pagina voor het vervolg van dit droevige verhaal…