Iedereen die kinderen heeft, weet dat dingen zelden een wandeling in het park zijn.

Ouder zijn is een 24/7 baan die liefde, opoffering en meer slapeloze nachten vereist dan ik kan tellen. Voor sommige ouders is de uitdaging echter nog groter dan velen van ons zich ooit kunnen voorstellen.

Voor de 22-jarige Sheree Psaila gaat de zorg voor haar zoon veel verder dan normaal omdat ze niet eens sterk genoeg is om hem op te pakken.

“Soms huilt hij en kan ik hem niet bereiken om hem op te pakken,” vertelde Sheree de Daily Mail. ” Ik moet wachten tot iemand hem voor mij oppakt.”

De reden? Sheree heeft een zeldzame genetische ziekte waardoor ze geen spierweefsel in haar armen en benen heeft.

Sheree Psaila heeft haar hele leven doorgebracht met het trotseren van de verwachtingen van de mensen om haar heen.

Ze werd geboren met een uiterst zeldzame ziekte die bekend staat als arthrogryposis multiplex congenital (AMC), wat betekent dat ze geen spierweefsel in haar armen of benen heeft.

Zoals je je kunt voorstellen was het leven een lange en zware strijd – aanvankelijk geloofden zelfs haar zorgverleners niet in haar. Ze waarschuwden de ouders van Sheree dat ze haar eerste verjaardag waarschijnlijk niet zou halen.

Na 20 mislukte operaties vertelden artsen Sheree dat ze waarschijnlijk haar leven in een rolstoel zou moeten doorbrengen. Sheree was echter niet bereid om iemand anders haar lot te laten bepalen.

Toen ze vijf jaar oud was, streed ze al tegen van pestkoppen om te voorkomen dat ze haar leven ten volle zou leven.

Tijdens haar studie ontmoette Sheree haar toekomstige echtgenoot, Chris. Hij heeft ook een erfelijke ziekte – die van hem treft het onderste deel van zijn wervelkolom.

Sheree en Chris trouwden in maart 2015 en wilden graag hun eigen gezin stichten.

Helaas had Sheree de eerste keer een miskraam. Maar na het verwerken van het enorme verdriet, probeerde het paar het opnieuw.

“De artsen vertelden me dat ik waarschijnlijk geen kinderen zou kunnen krijgen, hoewel ze me geen reden gaven waarom niet”, vertelde Sheree aan de Daily Mail.

En toen gebeurde er een wonder! Ga snel naar de volgende pagina om te zien wat dat wonder was.