Katten zijn misschien beroemd op internet omdat ze grappig en schattig zijn maar er kan een diepere reden zijn waarom we een buitensporige voorliefde voor katachtigen voelen.

Wat als katten niet alleen dienen als objecten van onze genegenheid maar ook als beschermers van ons huis?

Waakhonden kunnen effectief zijn in het weghouden van ongewenste indringers maar katten vervullen een veel belangrijker doel van het beschermen van het huis tegen een ander soort ongenode huisbewaarder.

Katten en negatieve energie

Denk aan een keer dat je merkte dat je kat gespannen naar een schijnbaar lege ruimte staarde of een verdachte hoeveelheid tijd doorbracht rond een bepaalde plek in het huis.

Het is waarschijnlijk dat uw kat gevoelig is voor een geconcentreerde hoeveelheid negatieve energie en probeert u en uw huis te beschermen tegen mogelijke infiltratie door boze geesten en geesten.

Dit komt omdat katten een uniek krachtige uitstraling hebben, ook bekend als een astrale kracht, die werkt om negatieve energie af te weren.

Het is mogelijk dat deze negatieve energie overblijft van een of andere traumatische ervaring in het verleden voordat je thuis kwam wonen, of de entiteit zou van buiten het huis kunnen komen en proberen binnen te dringen.

De kat dient als een waardevolle verdedigingslinie voor jou en je geliefden door te proberen de boze geest in zijn krachtige energieveld te vangen en hem het huis uit te leiden.

Zorg ervoor dat je je kat niet stoort als je merkt dat hij doelbewust door je huis dwaalt.

Katten zijn bedreven in het onderscheiden van de bedoelingen van astrale entiteiten en kunnen een of andere bron van negatieve energie volgen in een poging het in een hinderlaag te lokken en het uit uw onmiddellijke omgeving te verwijderen als het een bedreigende aura voelt.

Russen lieten een kat eerst een huis binnenkomen voordat ze naar binnen trokken vanwege de buitengewoon sterke uitstraling.

Op die manier kon de kat onmiddellijk actie ondernemen om overtollige negatieve energie van vorige bewoners achter te houden, terwijl hij ook krachtige positieve energie bood als het huis nieuw was of alleen neutrale energie had.

Ga naar de volgende pagina om erachter te komen hoe je zware negatieve energie verwijdert.