Manieren om zware negatieve energie te verwijderen

Er zijn manieren waarop je je kat kunt helpen bij het verwijderen van boze geesten en geesten uit je huis.

In het geval dat uw kat interesse heeft in een bepaalde plek in het huis, kunt u een gebed lezen en een reinigingsritueel naar keuze uitvoeren.

Als alternatief kun je ter plaatse wat witte salie verbranden om ongewenste energie te elimineren, omdat de rook zich zal hechten aan zware negatieve energie en het weer omzet in lichtenergie.

Je kunt ook eenvoudig verse witte salieblaadjes tussen je duimen en wijsvingers wrijven, omdat dit ook een effectieve manier kan zijn om de reinigende energie van de plant vrij te maken.

Je kunt later zien of je kat met enige regelmaat naar die plek terugkeert of dat het reinigingsritueel erin slaagde de negatieve energie weg te branden.

Bescherming tegen vloeken en boze ogen

Katten werken ook om jou en het huis te beschermen tegen vloeken of boze ogen.

Net als talismannen en kettingen die in veel culturen over de hele wereld worden gedragen om de drager tegen kwade ogen te beschermen, moet u uw kat vasthouden om hem effectief te beschermen tegen de kwaadaardige gedachten van anderen.

De juiste manier om uw kat vast te houden om te genieten van de volledige kracht van zijn krachtveld, is door uw linkerhand te gebruiken om zachtjes over zijn nek te strijken en tegelijkertijd uw rechterhand te gebruiken om over zijn staart te aaien.

Hierdoor kunt u volledig contact houden met de kat en de maximale hoeveelheid beschikbare beschermende energie benutten.

Katten kunnen ook een belangrijke functie voor hun baas vervullen door hun genezende krachten.

Als u aan ernstige emotionele stress lijdt, kunt u gewoon gaan liggen en uw kat aaien om u te verlossen van de stress.

Ga verder naar de volgende pagina.