Stel je je voor hoe woedend je zou zijn als je je 1-jarige kind zou ophalen van een crèche met ernstige verwondingen aan zijn gezicht.

Nou, moeder Timothy Griffin ondervond precies dit na het verlaten van haar kleine jongetje, Jesse, op den dagopvang en een paar uur later werd opgeroepen om hem aan te treffen met opgezwollen ogen en lippen na een schijnbaar brute aanval.

Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij in het ziekenhuis moest worden opgenomen en de politie is een onderzoek begonnen …

Toen Tiffany Griffin haar 1-jarige zoon van Jesse achter liet op de kinderopvang had ze geen idee van de nachtmerrie die op het punt stond te gebeuren.

Nadat ze maandagmorgen haar zoon had achtergelaten, werd ze maandagmiddag gebeld om haar te waarschuwen voor het feit dat er een incident had plaatsgevonden. Toen ze terugkeerde naar de crèche was ze zo woedend toen ze Jesse’s gezicht zag dat ze een dagverzorgster sloeg.

De woordvoerder van de politie in Indianapolis, functionaris Aaron Hamer, zei dat rechercheurs de zaak onderzoeken, maar er is nog geen arrestatie verricht.

Ondertussen vertelde de eigenaar van het centrum, Haben Ghebermichael, naar verluidt aan de Associated Press dat een tweejarig meisje de zoon van Griffin had aangevallen en eindigde met bloed in haar handen. Ghebermichael zei: “De omvang van de verwondingen verbazen ons.”

Ga naar de volgende pagina om de video van Tiffany Griffin over het incident te bekijken..