Hoewel het waar is kan de wereld een donkere en sombere plek zijn waar verdriet en rouw altijd aanwezig zijn.

Volgens rapporten werd een baby die levenloos en blauw werd geboren enkele ogenblikken voordat zijn levensonderhoud zou worden afgenomen wakker.

Oscar Bedford kwam de wereld onbewust binnen, volgens de Leicester Mercury, en vertoonde geen tekenen van leven. Artsen plaatsten hem in een couveuse maar omdat zijn toestand niet verbeterde werd hij snel overgedragen aan zijn ouders Greg en Chelsea zodat zij afscheid konden nemen.

“Ze zeiden dat hij, nadat hij hem uit de broedmachine had gehaald, minuten of misschien zelfs seconden zou leven,” zei de 26-jarige moeder.

Wetende dat haar kleintje nooit de kans zou krijgen om haar oma te ontmoeten belde Chelsea haar moeder Sally-Ann via Facetime terwijl Oscar op haar borst lag.

Toen gebeurde er midden in hun oproep iets ongelooflijks.

Volgens de Daily Mirror zei Chelsea: “Ze was in het midden van het winkelcentrum Highcross toen de oproep tot haar doordrong en terwijl we aan het praten waren zag ze Oscar zijn ogen openen en ze gilde gewoon.

“Zijn ogen waren voor het eerst open en het was zo surrealistisch – het voelde als een droom.

“Ik zat op het bed en schudde mijn hoofd zoals mensen dat in films doen. Het was geweldig – het beste gevoel ter wereld – maar ik moest mezelf knijpen. ”

Ga verder naar de volgende pagina om het bizarre vervolg van dit verhaal te lezen.