Marieke Elsinga en Mattie Valk delen geweldig nieuws – DIT geloof je niet..

Marieke Elsinga keert binnenkort terug bij één van haar oude opdrachtgevers. De presentatrice gaat dit najaar samen met Mattie Valk een ochtendshow voorQmusic maken.

Dat laat de radiozender vandaag weten.

Sterke tv-persoonlijkheid
Marieke heeft kort geleden een nieuw contract bij RTL getekend, wat betekent dat ze radio en tv gaat combineren. Dave Minneboo, de zendermanager, is blij dat Marieke weer terugkeert naar Qmusic. “Marieke is niet alleen een sterke televisiepersoonlijkheid, maar ook iemand met een grote liefde en passie voor radiomaken. Ze weet als geen ander hoe ze mensen kan verbinden.”

‘Altijd blijven kriebelen’
Ook Marieke is blij weer radio te gaan maken. “Dat is altijd blijven kriebelen en ik vind het fantastisch dat ik mijn werk bij Qmusic kan combineren met mijn werk voor RTL. Ik heb heel veel zin om de show met Mattie te gaan maken.”

Overstap naar televisie
Marieke werd in 2013 tot winnaar uitgeroepen van het Q-college, het interne opleidingstraject van Qmusic, wat haar carrière als radio-dj inluidde. Ze kreeg daarna verschillende programma’s bij de zender, maar maakte in 2016 de overstap naar televisie bij RTL.

Bekijk de beelden hieronder:

Bron: AD.nl, Libelle Beeld: ANP