Een moeder die haar zoon met haar haar liet spelen om hem te helpen slapen heeft haar plan in de soep zien lopen. Ze probeerde een alternatief te vinden dat op een spectaculaire manier averechts werkt nadat ze hem in plaats daarvan geobsedeerd zag raken door een ‘griezelig’ mannequinhoofd.

Ilarni Clark ging op zoek naar een back-up plan nadat het haartrekken van de 14-maanden oude Harry haar hoofdpijn begon te geven en ze gecontacteerd werd door een stagiaire kapper die een reservepop had met haar van dezelfde lengte en kleur als het hare.

Maar de kleine Harry is zo verliefd op het hoofd geworden dat hij erop staat het mee te nemen om te lunchen, te slapen en te gaan winkelen.

Elke poging om de nieuwe beste vriendin weg te doen resulteert in een ‘absolute meltdown’ en het is nu Ilarni die aan het worstelen is met haar slaap nadat hij per ongeluk ‘Baba’ welterusten in het donker heeft gekust na het te verwarren met haar zoon of partner Callum.

De 22-jarige moeder zei: “In ons bed, ben ik, Callum, Harry – en het hoofd van de pop. Het heeft me een paar angsten gegeven midden in de nacht.

“De eerste paar nachten riep ik ‘Callum, er is iemand in de kamer!’ We hebben dit allebei gedaan.

‘Hij draagt het overal mee naartoe. Hij zal zijn ontbijt of maaltijden niet opeten tenzij de pop bij hem is.

“We gingen naar de stad [op maandag] en ik zei ‘kom op, we gaan in de auto’ en hij was halverwege de deur met de pop.

“Ik weigerde het hoofd van de pop mee te nemen en hij had een absolute smelt en schreeuwde. Ik moest hem afleiden met iets anders.

“Ik ben erheen gegaan en heb de pop per ongeluk een kus gegeven in plaats van Harry”… Ga verder naar de volgende pagina voor het vervolg.