“Ik ben erheen gegaan en heb de pop per ongeluk een kus gegeven in plaats van Harry. Het duurt ongeveer een half uur om weer in slaap te vallen omdat je zo’n schok krijgt.”

De receptiemanager van Sunderland merkte dat Harry geen genoegen zou nemen als hij niet aan haar haar zat en ze stak zijn hand uit naar vrienden voor tips over een meer praktische methode om hem te helpen er vanaf te komen.

Het werd zo erg dat ze Harry niet bij zijn vader Callum kon achterlaten omdat hij niet genoeg haar heeft om mee te spelen en de peuter gewoon niet zou slapen.

Nadat er suggesties waren gedaan om een pop te nemen, lachte Ilarni om het idee en was ervan overtuigd dat het niet zou werken maar is ze ervan overtuigd dat het het haar van de zo veel op dat van haar lijkt dat ze niet denkt dat haar zoon het verschil zou opmerken.

‘Hij ging er meteen op in,’ zei ze. “Hij is er helemaal weg van. Toen werd het vreemder.”

De peuter legt zelfs Baba’s hoofd op zijn dienblad, samen met zijn ontbijt, maar meer positief nieuws voor zijn moeder is dat Harry nu in staat lijkt te zijn om alleen te zijn – allemaal dankzij de pop.

Ilarni zei: “In het weekend belde de moeder van mijn partner en hij was zelf in slaap gevallen. Dat heeft hij nog nooit gedaan.

“Normaal moet ik zijn kinderwagen schommelen om te gaan slapen. Hij moet normaal in slaap vallen.

“Ik heb alles geprobeerd om hem in slaap te krijgen, maar gisteren ging hij op de bank zitten, pakte zijn poppenkop en viel anderhalf uur in slaap.