Een oncologieverpleegkundige heeft een boete van £ 700 (ongeveer 800 euro) gekregen voor parkeren buiten een ziekenhuis tijdens haar 10-urige diensten.

Louise Amery, 47, wist niet meer wat ze moest doen nadat ze de enorme som aan parkeerboetes had verzameld omdat ze geen plekjes kon vinden waar ze haar auto haar hele dienst kon parkeren.

Ze beweert dat de gemeente een ‘slagje slaagt’ uit ziekenhuispersoneel en patiënten in parkeergeld en kaartjes.

De chemotherapie-specialist in het Royal Sussex County Hospital in Brighton, East Sussex, gebruikt straat parkeerplaatsen wanneer de parkeergarage van het ziekenhuis vol is.

De uitzendkracht zei dat ze vaak een boete krijgt tijdens haar levensreddende diensten van tien uur omdat ze alleen plekjes kan vinden waar je maximaal 4 uur kan parkeren.


 
Dit betekent dat ze gedwongen wordt haar auto te verplaatsen tijdens haar lunchpauze van drie kwartier, maar dit is niet altijd mogelijk vanwege haar werkdruk.

Ze is nu bedreigd met juridische stappen van de raad over haar onbetaalde honoraria die ze heeft verdiend sinds ze afgelopen kerst financiële problemen heeft gehad.

Louise, uit Lancing, West Sussex, zei dat ze wanhopig was om telefonisch contact op te nemen met het personeel bij haar gemeente om een ​​betalingsplan op te stellen nadat haar schulden “uit de hand liepen”.

Maar ze vertelde hoe ze in tranen uitbarstte nadat ze telkens voicemail hoorde nadat ze vier keer op één dag had gebeld.

Ze zei: “Ik vind het immoreel wat ze doen rond het ziekenhuis met de parkeerplaatsen.

“Er is een parkeerplaats voor ziekenhuizen, maar die is altijd vol, dus ik moet op straat parkeren.

“De parkeervakken zijn beschikbaar vanaf 8.00 uur, er zijn 11-uurs plekken die over het algemeen altijd weg zijn.

“Ze hebben deze vier uur durende plekken waar ik fysiek gedwongen word om mijn auto te verplaatsen tijdens mijn pauze.


 
“Ik krijg 45 minuten pauze voor een werkdag van tien uur en het is een stressvolle klus. Die pauze krijg je om even een debriefje te maken en te lunchen.

“Ik voel dat,” oke eerlijk en vierkant, ik heb de regels niet gevolgd, dus ik heb een boete gekregen. ” Dat zie ik wel in.

“Maar moreel gezien denk ik dat er een zekere concessie moet zijn voor personeelsparkeren, maar wat nog belangrijker is, het zijn patiënten.”

Louise zegt dat ze het openbaar vervoer niet kan gebruiken om naar het werk te gaan, want het zou haar reistijd verdubbelen, bovenop haar lange diensten.

Ze kan geen personeelsvergunning krijgen omdat ze een uitzendkracht is.

Louise voegde toe: “Ik ben niet de enige die wordt betrapt op een boete of bang is om een ​​boete te krijgen, ze proberen een slag te slaan uit vrij kwetsbare mensen.

“Ze zouden meer 11-uurs plekken kunnen maken en dat zal alles oplossen.

“Ik weet dat de schuld oploopt en ik weet niet waar ik eerst voor moet betalen, en ze willen niet met me praten.

“Ik heb geen honderden euro’s rondzwervend als een verpleegster, ik ga niet uit, ik zal minder voedsel kopen, ik heb geen vakantie gepland omdat ik het geld niet heb.

“Ik heb geprobeerd de gemeente te vertellen dat ik het in de toekomst allemaal kan betalen, maar ik kan niemand bereiken, het zijn allemaal geautomatiseerde berichten.

“Op een dag belde ik vier keer en het ging maar door, ik barstte in tranen uit.

“Mijn schuld is doorgegeven aan een incassobureau en nu is het gestegen van 35 euro per boete naar 100 euro. Ik word gewoon door iedereen rondgestuurd.

“De meeste van mijn boetes werden gegeven toen ik te laat was om de auto rond lunchtijd te verplaatsen, maar er waren een paar dagen dat ik vergat te betalen.

“Ik betwist de boetes zelf niet, ik heb dat geld niet over.”

Een woordvoerder van de Brighton and Hove City Council zei: “We waarderen onze hardwerkende verpleegsters en ziekenhuismedewerkers en zullen altijd proberen te helpen en advies geven met financiële problemen met betrekking tot parkeerboetes, dus het zou nuttig zijn om te weten wanneer mevrouw Amery contact opnam met de raad en de e-mail te zien die ze heeft ontvangen.

“De kwestie van parkeren en het uitgeven van parkeerboetes vindt plaats zonder te weten wie de eigenaar van het voertuig is of wat hun beroep al dan niet is, zoals hier het geval was.

“Als iemand illegaal parken parkeert, krijgen ze een boete en dat is voor iedereen hetzelfde.

“Er is een duidelijk proces van beroepsprocedures dat op de boetes wordt geschetst, die we de verpleegster zouden aanraden.

“Er zijn honderden medewerkers die in het ziekenhuis werken en zich waarschijnlijk in dezelfde situatie bevinden.

“We raden haar aan om met haar manager en andere ziekenhuiscollega’s te bespreken welke parkeerarrangementen ze maken en ook het ziekenhuis zelf te vragen of ze personeel parkeren als optie kunnen aanbieden.”