De 3-jarige Melyssa Delgado Braga is een gelukkig klein meisje uit São Paulo, Brazilië.

Maar helaas, ze werd geboren met een ernstige handicap die haar leven vanaf het begin erg moeilijk maakte.

Gelukkig had ze ouders die de beslissing namen om alles te doen wat ze konden om hun kind de kans te geven om een ​​gezond en normaal leven te leiden.

Maar dat zou nooit mogelijk zijn geweest zonder de hulp van enkele vreemdelingen met hun hart van goud.

Niet lang nadat ze was geboren, werd een tumor ontdekt op Melyssa’s kin, meldde The Daily Express,

Hoewel het goedaardig was, leidde de tumor uiteindelijk tot verschillende gezondheidsproblemen. Het bleef groeien en tegen de tijd dat de kleine Melyssa 3 jaar oud was, kon ze niet langer eten of praten.

De massale uitgroei was zo groot geworden dat het haar bloedstroom begon te beïnvloeden.

Als gevolg daarvan begon de kleine Melyssa zo zwak te worden dat ze constant moe was en nauwelijks de kracht kon verzamelen om met haar jongere broer te bewegen of te spelen.

Na verloop van tijd werd haar immuunsysteem ook beïnvloed door deze gruwelijke toestand.

Melysa’s ouders, de 21-jarige Carol en de 25-jarige Papa Manasses, waren in wanhoop. Er leek niemand te zijn die hun kleine meisje de medische hulp kon geven die ze nodig had.

Goede gezondheidszorg in Brazilië kan lastig zijn om te vinden en kan variëren, afhankelijk van waar je woont en wat je je kunt veroorloven.

Door de staat aangedreven ziekenhuizen zijn vaak druk, onderbezet en een afspraak met een arts bemachtigen is moeilijk.

Carol en Manasse werden steeds ongeduldiger en gefrustreerder met ziekenhuizen en konden het niet uitstaan ​​om gewoon te wachten en hun kleine meisje te zien lijden aan de gruwelijke tumor. Ze waren overweldigd door schuldgevoelens omdat ze Melyssa geen beter leven konden bieden.

De ouders besloten het heft in eigen hand te nemen en begonnen online onderzoek te doen… En toen gebeurde er een wonder. Dit lees je op de volgende pagina.