Of je nu in wonderen gelooft of niet, het verhaal van baby Bella uit Engeland is zeker een mooi voorbeeld.

Toen Bella 14 maanden oud was, werd ze erg ziek en na een aantal tests werd ze aan een beademingsapparaat geplaatst en dokters vertelden de familie om afscheid te nemen van hun kostbare dochter. Maar net toen ze dachten dat alle hoop verloren was, deed Bella iets geweldigs.

Lee en Francesca Moore-Williams waren een gelukkig stel en nadat Francesca hun tweede kind Bella had gekregen, voelden ze dat hun gezin compleet was.

Maar toen Bella 14 maanden oud was begon ze haar haar te verliezen. Artsen vermoedden astma en ze kreeg een inhalator. Drie maanden later ging het slechter met Bella tijdens een familievakantie in Spanje. Ze werden gedwongen terug te keren naar het Verenigd Koninkrijk om antwoorden te krijgen.

Kritieke toestand

Artsen vertelden de familie dat Bella een mitochondriale ziekte had die de cellen in haar lichaam doodt en tot orgaanfalen leidt. Het is progressief en er is geen remedie. Bella’s toestand was zo kritisch dat ze aan een beademingsapparaat werd geplaatst.

Het echtpaar kreeg te horen dat het ziekenhuis jaren geleden een soortgelijk geval had waarbij het kind een biotinidasedeficiëntie had en dat ze haar zouden injecteren met biotine, wat vitamine H is. Het treft slechts één op de 60.000 geboorten.

Ga verder naar de volgende pagina om het bizarre einde te zien…