“De klant heeft altijd gelijk” is een klassieke oude mantra die soms waar is, maar helaas komt het voor dat mensen er misbruik van kunnen maken.

Iedereen die in de dienstverlenende sector heeft gewerkt, weet wat ik bedoel. Het zijn die mensen die denken dat ze beter zijn dan anderen, of nog belangrijker, en daarom van alles eisen en woedeaanvallen krijgen om hun zin te krijgen.

Dit fictieve verhaal, over een vrouw die voor een luchtvaartmaatschappij werkt en in de incheckbalie staat, laat zien hoe je op de beste manier met dat soort mensen om kunt gaan. Haar tegenaanval tegen een boze passagier zette hem echt op zijn plaats – en de reactie liet me meteen lachen.

Lees het onderstaande verhaal en aarzel niet om het opnieuw te delen als je ook dacht dat haar tegenaanval absoluut briljant was!

Een volledig geboekte vlucht werd geannuleerd op de laatste seconde op de luchthaven.

Een stewardess voor de luchtvaartmaatschappij zorgt voor een lange rij reizigers die wachten om hun vlucht te boeken. Plots stoot een boze passagier door de menigte naar de servicedesk. Hij gooit zijn kaartje op de balie en zegt:

“Ik MOET de volgende vlucht meenemen en het moet EERSTE KLASSE zijn.”

“Het spijt me, ik help u graag, maar eerst moet ik de anderen helpen. Dan kunnen we samen een oplossing vinden”, antwoordt de stewardess vriendelijk.

De passagier lijkt niet overtuigd. Hij vraagt ​​luid, zodat alle reizigers achter hem kunnen horen: “HEB JE ENIG IDEE WIE IK BEN?”

Zonder aarzeling verschijnt bij de stewardess een glimlach op haar gezicht en en ze neemt de omroeptelefoon in de hand.

“Mag ik alsjeblieft uw aandacht,” begint ze terwijl haar stem door de terminal galmt: “We hebben hier een reiziger bij gate 14, DIE NIET WEET WIE HIJ IS. Als iemand ons kan helpen zijn identiteit te achterhalen, kom dan alsjeblieft naar gate 14. ”

Terwijl de mensen achter hem in de rij beginnen te lachen, fluistert hij haar toe “Loop naar de hel ***!”

Zonder te knipperen lacht ze en antwoordt ze: “Het spijt me, maar u moet ook wachten.”

Vergeet niet te delen als je ook moest lachen om het flitsende antwoord van de vrouw!