Pastoor stopt ceremonie en vraagt bruid opzij te gaan – bruidegom ‘vraagt’ daarna zus ten huwelijk

Pastoor stopt ceremonie en vraagt bruid opzij te gaan – bruidegom ‘vraagt’ daarna zus ten huwelijk
Familiebanden zijn hechter dan gelijk wat anders. De zus in dit verhaal kan dit alvast beamen. Ashley Schaus was altijd al heel erg close met haar zusje Hannah.

Hannah heeft het syndroom van Down en diabetes, en de band met haar zus is ijzersterk. Samen met zus Ashley zijn ze een onafscheidelijk duo.

Dit was zelfs zo toen Ashley in het huwelijksbootje zou treden met haar toekomstige echtgenoot William. En William zou maar al te graag zorgen voor Ashley’s zusje.

Ashley houd van haar zus met heel haar hart.

“Ze heeft Down en diabetes, dus ik zorg heel goed voor haar en bescherm haar,” zegt Ashley aan Fox News.

Door Hannah’s situatie is ze niet in staat om voor zichzelf te zorgen, en dat zal altijd zo blijven.

“Ze zal nooit in staat zijn om zelfstandig te leven,” vertelde ze aan Washington Post. “Wanneer mijn ouders ouder worden en niet meer voor Hannah kunnen zorgen, zal ik de zorgen voor haar opnemen.”

Toen het moment was aangebroken dat Ashley’s vriend William haar ten huwelijk zou vragen, besefte hij dat hij twee zeer speciale aanzoeken moest doen.

Het eerste aanzoek was natuurlijk voor Ashley. En het tweede was een zeer uniek aanzoek voor Hannah.

William ging op zijn knie zitten en vroeg aan Hannah of ze zijn zus en beste vriend wilde zijn.

“Het was het liefste moment van mijn leven, zien hoe Hannah zo gelukkig was en zich speciaal voelde,” vertelde Ashley aan Fox News. “Toen ging hij opnieuw op zijn knie zitten en vroeg me ten huwelijk.”

Het trio vierde hun geluk samen, gezegend dat ze elkaar aan hun zijde hebben.

“William en Hannah zullen beloven om voor elkaar te zorgen, geheimen te delen, grapjes te maken, te gaan vissen, aangezien ze dat graag doen. Will en ik wisselen onze geloften uit, en daarna gaan we met z’n drieën vanaf het altaar naar buiten wandelen,” legde Ashley uit.

Toen het tijd was om het huwelijk te plannen, wilde het koppel zeker zijn om Hannah erbij te betrekken.

William hield zijn woord, en wisselde zijn emotionele huwelijksgeloften uit met zijn schoonzusje.

“Hannah, ik ben blij dat je mijn zus en beste vriendin bent,” zei hij. “Je bent er eentje uit de duizend. Ik beloof je dat ik je zal meenemen om te gaan vissen, je vele grapjes zal vertellen, en belangrijkst van allemaal, ik beloof je dat ik je zal beschermen en voor je zal zorgen als grote broer.”

“Hannah moest bijna huilen, ik moest haar helpen lezen maar het was zeer emotioneel,” vertelde Ashley aan Inside Edition.

Hannah mocht zelfs een witte jurk dragen en de huwelijksdans doen met haar nieuwe broer. Tot de grote blijdschap van de gasten, dansten ze op het nummer “You’ve Got a Friend in Me” van Michael Buble.

Een ontroerende video legt dit prachtige gebeuren vast. Een kersvers echtpaar die Hannah in hun armen zal sluiten, levenslang. De video ging wereldwijd rond. Bekijk hieronder.

Prachtig gebaar! Wat een ontzettend mooi echtpaar. Zij begrijpen wat familie echt betekent: liefde. Deel hun verhaal als het ook jou hart deed smelten.


Wat vind jij? Reageer hieronder