Poetsvrouw opent lade in hotelkamer van bejaard koppel: Wat ze vindt, doet de vrouw in tranen uitbarsten

We hebben het wellicht allemaal wel eens meegemaakt. Je verblijft in een hotel en je vraagt je af of het veilig is om je waardevolle spullen achter te laten in je kamer. Als je zoals mij bent, laat je ze achter in het hotel om er vervolgens over te stressen eenmaal je uit je kamer bent.

Maar ondanks je angst voor diefstallen, is dit verhaal het bewijs dat de overgrote meerderheid van de mensen die werkzaam zijn in de schoonmaaksector harde werkers en eerlijk zijn.

Het begon allemaal met een ouder echtpaar. Ze woonden in de Amerikaanse staat Michigan, maar wilden dichter bij hun familie wonen, die 500 km verder in de staat Kentucky wonen.

Ze bestelden een verhuiswagen die de hele inboedel in de vrachtwagen laadde, en vervolgens vertrok naar hun nieuwe huis. Omdat ze zeker wilden zijn dat ze genoeg geld zouden hebben bij hun aankomst, brachten ze een hele hoop cash geld mee zodat ze hun nieuwe leven in Kentucky zonder veel problemen konden beginnen.

Het koppel bracht maar liefst 11.000 dollar cash mee. De trip verliep vlot, en het leek echt een succes te zijn. Maar toen ze toekwamen in hun nieuwe huis, beseften ze dat er iets vreselijk verkeerd was gelopen.

Een van de vrouw haar tassen was verdwenen.

YouTube

Het koppel wist niet wat te doen – en wist zelfs niet waar te zoeken. Maar, wat bleek, een beschermengel had voor haar tas gezorgd!

Brigid Murray is een schoonmaakster in het Ann Arbor Regent Hotel, waar het koppel was gestopt onderweg naar hun nieuwe thuis. Brigid ging de kamer binnen waar ze verbleven hadden, en vond de tas van de vrouw in de onderste lade van een kast.

Ze kon even goed de tas meegenomen hebben, maar dat idee kwam nooit in haar op. Dat zou volledig fout geweest zijn, dacht ze. Brigid is namelijk een eerlijke vrouw, met het hart op de juiste plaats.

YouTube

Zonder Brigid, zou het koppel een ware nachtmerrie beleefd hebben. Maar gelukkig kreeg het paar de tas terug. Wacht tot je het einde van dit prachtige verhaal echter hoort!

YouTube

De collega’s van Brigid zeiden dat zij het bewijs is dat er nog steeds goeie mensen bestaan op de wereld. In een interview met de zender ABC, zei de zoon van het koppel dat zijn moeder tranen van geluk weende toen ze hoorde dat Brigid het geld had gevonden.

Deel aub dit hartverwarmende verhaal zodat meer mensen zien dat er nog steeds goeie mensen bestaan!


Wat vind jij? Reageer hieronder