De politie maakt zich extreme zorgen om Karim Hamouta (19) uit Rotterdam. De jongen heeft de capaciteit van een jongen van 3 jaar oud en ging gisteravond rond 18 uur met vier euro in zijn zak naar de bakker om een Turks brood kopen voor zijn moeder. Hij kwam daarna nooit meer thuis.

Karim woont met zijn moeder in de Wolphaertsbocht in Charlois. ,,De opsporing is buitengewoon lastig omdat hij op die vier euro na helemaal niets bij zich had: geen telefoon, geen OV-chipkaart, niets,’’ zegt een woordvoerder van de politie. ,,We hebben met meerdere agenten in de buurt gezocht, maar dat heeft tot nu toe nergens toe geleid. Zijn moeder is zeer ongerust.’’

Mocht je hem hebben gezien, bel dan direct 112 en we hopen dat we met dit bericht iemand kunnen vinden die hem heeft gezien.

De politie schrijft:

Deel dit bericht! Urgente vermissing van #Karim (19). Karim is sinds gisteren weggelopen vanaf de #Wolphaertsbocht #Rotterdam. Karim Heeft het verstandelijk vermogen van kind van drie jaar. Zijn moeder maakt zich grote zorgen? Weet u waar hij is? Bel 112.

Waar is Karim? We zijn 12 uur verder en nog steeds niets van hem vernomen. Familie maakt zich grote zorgen. Help ons om hem bij zijn moeder terug te brengen. Deel dit bericht! Bel 112 als u hem ziet!