Steeds maar weer wordt de vraag vanuit een astrologisch oogpunt stesteld of er sterrenbeelden zijn die overeenkomen met de ideale moeder. Er zijn veel verschillende interpretaties en opvattingen over wat een moeder nou de beste moeder maakt.

Waarschijnlijk is iedere moeder de beste moeder voor haar kind, maar volgens de sterrenbeelden zijn er bepaalde signalen die de superinstincten van de moeder in zich dragen, en daar gaan we het nu over hebben.

1. Stier

Als je als vrouw een Stier bent, dan ben jij een goed voorbeeld van een goede moeder. Ze zet zich volledig in voor haar taak als moeder en offert zichzelf op voor haar kinderen. Men kan haar met een gerust hart de leider van haar kinderen noemen, want ze beheert hun leven en anderen kunnen altijd honderd procent op haar rekenen.

Ook al gaat het goed met de carrière van vrouwen die Stier zijn, toch vergeten ze nooit om voldoende aandacht te besteden aan hun kinderen, ondanks alle stress op het werk. Omdat ze erg geïnteresseerd zijn in kunst, mode en cultureel bewuste activiteiten, tonen de kinderen hier ook interesse in.

Het enige wat een probleem kan vormen is de legendarische ijdelheid en het humeur van deze vrouwen.

2. Kreeft

Vaak worden vrouwen ervan beschuldigd dat ze gevoelig zijn, maar als moeder overweldigt ze haar kinderen met een gevoel van veiligheid en liefde.

Lees verder op de volgende pagina en zie het laatste sterrenbeeld.