Omdat de Kreeft een zeer gevoelig karakter heeft en op jonge leeftijd haar vrienden warmte, gevoeligheid en troost kan bieden, gebruikt ze deze eigenschappen op latere leeftijd ook bij haar eigen kinderen.

Kreeftenmoeders staan heel dicht bij hun kinderen. Ze hebben een zeer sterke band die niemand kapot kan maken. Een Kreeftenmoeder begrijpt de perfectie in haar rol als moeder en dit zorgt voor meer zelfvertrouwen en charisma.

3. Boogschutter

Op het eerste gezicht lijkt een Boogschutter een vrije geest te hebben die zich niet direct een gezin zou willen hebben. Maar als ze besloten heeft om kinderen te krijgen, dan zal een Boogschuttervrouw indruk maken op anderen met de manier waarop ze het hebben van een familie ziet. Voor haar is het een avontuur, en ze wil spontaan zijn en veel beleven met haar kinderen, van wie ze erg veel houdt.

Kinderen met een Boogschutter als moeder zullen zich nooit vervelen. Deze moeders hebben meestal veel humor die wordt doorgegeven aan de kinderen, dus is de sfeer in huis meestal heel fijn.

Een Boogschuttervrouw stelt zich ook genadeloos op, omdat ze het gevoel heeft dat ze de baas is. Soms moeten de kinderen leren met het ongeduld om te gaan van een Boogschutter waar ze de familie mee probeert te sturen.

Als je tot een van deze prachtige moeders behoort of iemand kent die precies overeenkomt met deze beschrijvingen, laat ze dit artikel dan zien!

Als je sterrenbeeld hier niet bij staat, wees niet gerust, want je bent en zal altijd de beste moeder ter wereld zijn voor je kind, ongeacht je sterrenbeeld.

Bron: Apost